Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Koncerti u 2013 kod nas i u blizini (ili daljini)


NELLY FURTADO, 14. 03. HALA TIVOLI, LJUBLJANA
– PRODANIH PRVIH 1.000 VSTOPNIC V TREH TEDNIH
Adria Entertainment ponosno predstavlja koncert – prvič v Sloveniji - vrhunske pevke Nelly Furtado, ki bo nastopila v četrtek, 14. marca 2013 v ljubljanski Hali Tivoli. Nelly, ki je zaslovela že leta 2001 v svojim prvim albumom, je prejela številne nagrade in priznanja, kar dva Grammyja, 10 nagrad Juno, 3 MuchMusic Video nagrade in si prislužila svojo zvezdo na Canada's Walk of Fame. Le malokdo ne pozna njenih pesmi, kot so “I’m Like a Bird”, “Turn Off the Light”, “Powerless (Say What You Want)”, “Try”, “Forca”, "Promiscuous", "Maneater" in "Say It Right". Interes za njen koncert v Sloveniji je velik, saj je v treh tednih prodanih že prvih 1.000 vstopnic, zato priporočamo, da pohitite z nakupom! Predprodaja vstopnic poteka na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Eventima, bencinskih servisih Petrola in na spletni strani www.eventim.si.
Nelly Kim Furtado (rojena 2. 12. 1978) je kanadska pevka in avtorica, producentka in igralka. Slavo je doživela zgodaj v svojim prvim albumom “Whoa, Nelly”, na katerem sta bila dva izjemno uspešna hita, “I’m Like a Bird” in “Turn Off the Light”. Z “I’m Like a Bird” je dobila nagrado Juno leta 2001 za single leta in leta 2002 nagrado Grammy za najboljši ženski pop vokalni nastop. Leta 2003 je izdala album “Folklore”, na katerem so bile tri mednarodne pop uspešnice: “Powerless (Say What You Want)”, “Try” in “Forca”. Tri leta kasneje je izdala album “Loose”, ki je postal svetovna uspešnica. Na njem so skladbe "Promiscuous", "Maneater", "Say It Right" and "All Good Things (Come to an End)". Po triletnem premoru, je izdala svoj prvi album v Španskem jeziku, “Mi Plan”, in si z njim priborila Latin Grammy za najboljši ženski pop vokal na albumu. Letos je izdala album “The Spirit Indestructible”, na turneji zanj pa jo bomo lahko videli in slišali tudi v Ljubljani, v četrtek, 14. marca 2013 v Hali Tivoli. Tako se bodo končno uresničile želje vsem njenim fanom, ki jo bodo lahko končno prvič videli nastopati tudi pri nas!



SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS, 08.02.2013. U HALI TIVOLI U LJUBLJANI
Saul Hudson, rođen 23. srpnja 1965. u Engleskoj, javnosti znankao Slash jedan je od najboljih i najcijenjenijih glazbenika već dobrih 25 godina otkad je sa grupom Guns N' Roses kao uragan poharao glazbenu scenu. Kao ko-autor nekih od najvećih rock hitova „Sweet Child O'Mine“, „Welcome to the Jungle“, „Paradise City“, „November Rain“, „Rocket Queen“, „Patience“, „Nightrain“, „Slither“ i dr. i kao jedan od najboljih gitarista sa magičnim darom za riffove, upisao se u povijest glazbe. Gibson Les Paul gitare, crni šešir i naočele te kovrčava frizura – Slash je prava rock ikona koja nadahnjuje ljubitelje glazbe u cijelom svijetu. U punom jeku svoje samostalne karijere i u sklopu velike svjetske turneje po izlasku aktualnog albuma „Apocalyptic Love“ najbliže nama obožavani i dugo očekivani legendarni gitarist će nastupiti u petak, 08. veljače 2013. u ljubljanskoj Hali Tivoli, sa odabirnom najboljih skladbi iz svoje bogate karijere, uključujući i neke od najvećih hitova Guns N' Roses, rock klasike te pokoji adut koji u već dvosatnom 'hight enery showu' ne manjka!
SLASH, Myles Kennedy & The Conspirators pozivaju vas na pravo rockersko slavlje! Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima u Hrvatskoj i Sloveniji te putem webova: www.eventim.hr, www.eventim.si te Slashove službene stranice www.slashonline.com.
Posjetitelje upozoravamo da ulaznice kupuju samo na ovlaštenim prodajnim mjestima jer su nedavno otkriveni preprodavači krivotvorenih ulaznica. Ulaznice će organizator na ulazu provjeriti i biti će zabranjen ulaz onima sa krivotvorenim ulaznicama.
Također, posjetitelje obavještavamo da će 3 sata prije početka koncerta te 3 sata nakon koncerta javni autobusni prijevoz u Ljubljani biti besplatan na svim linijama koji voze u smjeru Tivolija, centra Stožice ili centra. Putnici će pri ulasku u autobus vozaču pokazati ulaznicu za koncert koja će vrijediti kao besplatna karta za autobus.
Internet prodaja: www.concertica.si, www.eventim.si, www.eventim.hr, Pretprodjana cijena ulaznica: Tribine i parter: 39,00 EUR


RAMMSTEIN, 11.7. VILLA MANIN CODROIPO ITALIJA
U posljednje dvije godine, koncerte s turneje "Made in Germany" njemačkog kultnog benda Rammstein vidjelo je više od 1,3 milijuna ljudi diljem svijeta: u Meksiku, SAD-u, Južnoj Africi, Australiji, Kanadi i Europi. Njihovo putovanje se nastavlja uz moto za 2013. godinu: “Wir halten das Tempo” (Držimo ritam). U novom dijelu turneje, popularni njemački bend Rammstein, koji je poznat po koncertnim spektaklima s obiljem pirotehnike, 11.7. u Villi Manin Codroipo kraj Udina Italija. će gotovo doslovno zapaliti publiku. Njihova karijera je obilježena je brojnim kontoverzama, provokatnim video spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek osiguraju fenomenalnu scenografiju, a na nastupima također često mijenjaju posebne kostime. U više navrata su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, te prozivani radi eksplicitnih scena u video spotovima. U stvarnosti, istina je da je Rammstein usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu te se ne opterečuju tračevima. Uz zabavu i efekt iznenađenja, najveći naglasak stavljen ja na sigurnost i profesionalizam.
„Oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti“– izjavio je frontmen benda Till Linderman.
Ulaznice i više informacija na stranicama AZALEE organizatora.




MASSIMO NA VALENTINOVO, četvrtak 14.02 U 21h - TVONICA KULTURE
U pitanju "Gdje smo sad?" najlakše bismo sumirali sve ono što nam je u dugogodišnjoj karijeri prezentirao Massimo. Ove godine navršava se 30 godina od objave prvog albuma Doriana Graya "Sjaj u tami" i mi smo tu činjenicu odlučili proslaviti. Slavit ćemo na koncertu baš na Valentinovo (četvrtak 14. veljače) u zagrebačkoj Tvornici kulture. Nekoliko je razloga zašto smo za slavljenički koncert odabrali upravo dan posvećen ljubavi, a nabrojat ćemo samo neke: ovaj datum je vrlo blizu datuma kad je "Sjaj u tami" objavljen; neke od Massimovih najboljih interpretacija uključuju pjesme posvećene ljubavi; prošle godine 14. i 15. veljače održana su dva rasprodana koncerta u Tvornici kulture pa na tragu toga nastavljamo i ove godine.
Trebalo bi jako puno rečenica da nabrojimo sve što se događalo u posljednjih 30 godina. Bilo je tu po malo od svega, ali u konačnici se kristalizirala karizma i kvaliteta. Nagrađeno je to brojnim Porinima, posebno za najbolju mušku interpretaciju, zatim nekoliko zlatnih ploča za prodaju albuma "Vještina" i "Vještina II", a sve je to dodatno začinio aktualni album "Dodirni me slučajno" koji je na nizu rasprodanih koncerata dokazao da je jedan od albuma Massimove karijere.
Sva iznenađenja koja pripremamo za ovu slavljeničku ediciju još nećemo otkrivati. Naravno da će tu ponovo glavne zvijezde biti Massimo i njegov vrhunski bend. Osim akustične svirke, bit će i one "na struju". Možemo napisati, bit će to jedna neopterećena, ali u glazbenom smislu beskompromisna večernja "šetnja" kroz Massimovu bogatu pjesmaricu s naglaskom na novi album i hitove koje želite čuti opet i opet i opet.
Ulaznice potražite na sljedećim prodajnim mjestima: po cijeni od 125 kn: Aquarius Music Shop, Varšavska 13, Aquarius Music Shop, Maksimirska 16, Aquarius Music Shop, Branimir centar, kneza Branimira 29, Tvornica kulture Zagreb, Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Arena Centar, Churchill Cigar Shop, Avenue Mall, Churchill Cigar Shop, City Centar One, Churchill Cigar Shop.Zona Tvornice (prolaz Neboder), Ilica 1a
www.cedeterija.hr, www.ulaznice.hr


Post je objavljen 08.01.2013. u 23:54 sati.