Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Informacije o ulaznicama za Satriania, novim koncertima,,,


JOE SATRIANI - 22.5. TVORNICA KULTURE ZAGREB
ULAZNICE PO AKCIJSKOJ CIJENI U PRODAJI! Jedan od najvećih rock gitarista u glazbenoj povijesti Joseph Joe 'Satch' Satriani se nakon gotovo sedam godina vraća se u Hrvatsku. Poseban klubski koncert u sklopu turneje „World Tour 2013“, na kojoj će pored svoje retrospektive predstaviti i svoj novi, četrnaesti studijski album čiji je izlazak planiran za proljeće, održat će se u srijedu 22. svibnja 2013. zagrebačkoj Tvornici kulture.
Joe Satriani je jednako cijenjen među publikom i medijima, a posebno u krugu kolega, od kojih neki, poput Stevea Vaia, Kirka Hammeta (Metallica) ili Alexa Skolnicka (Testament), upravo njemu dobrim dijelom mogu zahvaliti za svoje gitarističke vještine jer su bili njegovi učenici.
Satrianijevi utjecaji su Jimiju Hendrix, s kojim je bio posebno inspiriran, te Jimmyu Pageu i Jeffu Becku, čije su ga vještine impresionirale još kao dječaka, te se 1970., u dobi od 14 godina, ozbiljno odlučio posvetiti sviranju gitare. 1974. godine studira sa jazz majstorima, gitaristom Billyem Bauerom, te pijanistom i skladateljom Lennijem Tristanom, koji je zbog svog tehnički zahtjevnog sviranja imao jak utjecaj na Joea. Krajem sedamdesetih Joe postaje i učitelj gitare, a jegovu su 'školu' prošle mnoge face rock'n'rola.
Ne moramo posebno napominjat da je kapacitet dvorane Tvornica Kulture 1600 ljudi, te da Satriani inaće svira u puno većim dvoranama, što zanći da je ovo ekskluzivan klupski koncert za koji će se zasigurno tražiti ulaznica više tako de nemojte čakat posljednji trenutak za kupovinu ulaznice jer bi mogli ostati bez nje. Akcijske cijene ulaznica u ograničenoj količini po cijeni od 170 kn se mogu kupiti do 16. siječnja, a od 17. siječnja po 200 kn na slijedećim pretprodajnim mjestima; Dirty Old Shop – Tratinska 22, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Punkt 13 – Ilica 14, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14, Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1, Zona – Trg bana Jelačića 1 (prolaz neboder), Punktshop – Preradovićeva 1, Punkt – Branimir centar, Churchill shop – City centar west, Churchill shop Arena centar. Eventim sistem – www.eventim.hr. Na ulazu će cijena ulaznice iznositi 220 kn.
Također su u prodaji i ekskluzivne ulaznice za vip galeriju po cijeni od 250 kn do 16. siječnja, a od 17. siječnja po 280 kn. Uz vip ulaznicu je osigurano sjedeće mjesto na galeriji preko puta same pozornice, konobarska posluga i čaša pjenušca. U opticaju je samo 70 vip ulaznica.
Ulaznice se također mogu rezervirati preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Cijena ulaznice preko rezervacije je normalna pretprodajna cijena od 200 kn. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (max 2 ulaznice na 1 ime) i Joe Satriani pod subject e-maila. Ulaznice se podižu na dan koncerta na blagajni dvorane.



NELLY FURTADO - 14.03. HALA TIVOLI LJUBLJANA
Kanadska pjevačica slavu je stekla prvijencem "Whoa, Nelly" (2000.) s kojega su najpamtljivije pjesme "I’m Like a Bird" i "Turn Off the Light". Nakon četiri studijska albuma, dvije nagrade Grammy, deset nagrada Juno i drugih priznanja, ove je godine objavila novi album "The Spirit Indestructible" koji promovira na istoimenoj turneji koja je prvi put dovodi u Sloveniju.
Cijene ulaznica: Parter: 38 EUR, Tribine I: 45 EUR, Tribine II: 40 EUR .Pretprodaja ulaznica bit će na svim prodajnim mjestima Eventima.



SLASH I MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS 8. 2. 2103 ULJUBLJANI, HALAL TIVOLI
U petak 8.2. 2013. biti će praznik kulture rocka – u ljubljansku Halo Tivoli dolazi SLASH, velikan svjetske glazbene scene i prava rock ikona. U okviru velike svjetske turneje kojom promovira drugi solo album »Apocalyptic Love« legendarni će gitarist konačno nastupiti i u Sloveniji, s frontmanom Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) i The Conspirators. Nastup od dva i pol sata nabijen iskonsom rokerskom energijom, karizmom i uz glazbenu virtuoznost sviranja kako rokerskih klasika uključujući najveće hitove Guns N’Rosesa, Slash se s prijateljima ubraja u naj vrućije rock koncertne atrakcije iduće godine! Slash je priznat kao jedan od najboljih gitarista i autora već od prije 30 gdina kada je s Guns N'Rosesima te hitovima »Sweet Child O' Mine«, »November Rain«, »Paradise City«, »Nightrain«, »Welcome To The Jungle« i dr. osvojio svijet. Slash's Snakepit. Globalni uspjeh je međutim ostvario supergrupom Velvet Revolverom u drugoj polovici prethodnog desetljeća a sa singlom »Slighter« osvojio nagradu Grammy.
Slash uživa veliki respekt i među kolegama glazbenicima. Sudjelovao je i nastupao s najvećima poput: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne, … a ostavio unikatni trag i na albummim drugih izvođača primjerice Rihanne. Za svoja glazbena dostignuća je primio mnoge nagrade i priznanja: u izborima glazbenih kritičara i medija, Slash se ubraja u najbolje električne gitariste svih vremena (Time Magazine 2009 - 2. mjesto; Guitarist magazine – 3. i 4. mjesto); kao član G N'R je ove godine postao besmrtan i u Rock and Roll Hall of Fame, a svoju zvijezdu ima i na holivudskom Walk of Fame.
Od 2009. se Slash na veliku radost svojih fanova fokusirao na solo karijeru. Izdao je dva odlično primljena albuma - »Slash« (2010) i »Apocalyptic Love« (2012) složio je odličnu ekipu suradnika na čelu s frontmanom Mylesom Kennedyjem (priznatim gitaristom i vokalistom američke grupe Alter Bridge), te s »konspiratorima«: Brentom Fitzom (bubanj) i Toddom Kernsom (bas gitara).
Pretprodajna mjesta: benzinske pumpe Petrola, Hipermarketi Mercatora, Internetska prodaja: www.eventim.si
Pretprodajna cijena ulaznica: tribine i parter: 39,00 EUR



MASSIMO - 14.02.U TVORNICI KULTURE ZAGREB
Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 100 kn u prodaji je do 31.12. ili dok se ta ograničena količina ne rasproda -
Ulaznice potražite na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu: Aquarius Music Shop, Varšavska 13, Aquarius Music Shop, Maksimirska 16
Aquarius Music Shop, Branimir centar, kneza Branimira 29, www.cedeterija.hr, Tvornica kulture Zagreb, Šubićeva 2 /Ljudevita Posavskog 1
Arena Centar, Churchill Cigar Shop, Avenue Mall, Churchill Cigar Shop, City Centar One, Churchill Cigar Shop, Zona Tvornice (prolaz Neboder), Ilica 1a, Punkt Tvornice kulture, Preradovićeva 1 (Cvjetni trg)
Uskoro više informacija o koncertu!


RAMMSTEIN, 30.04 - DVORANA STOŽICE, LJUBLJANA
Njemačke industrial 'budale' Rammstein zbilja obožavaju zezati publiku i javnost.
Osim svojim koncertima, vole šokirati i kontroverznim videospotovima (posebno za pjesmu "Pussy" i "Mann Gegen Mann").
Još jedan zanimljiv spot stiže u predvečerje izlaska kolekcije spotova "Videos 1995-2012", a riječ je o piano verziji "Mein Herz Brennt". Pjesma izlazi i u digitalnom obliku kao dio istoimenog EP-a, na kojem je i neobjavljena stvar "Gib Mir Deine Augen".

Kompletan popis pjesama:
1. Mein Herz Brennt (Piano Version)
2. Gib Mir Deine Augen
3. Mein Herz Brennt (Video Edit)
4. Mein Herz Brennt (Boys Noize Rmx)
5. Mein Herz Brennt (Piano Instrumental)
Uskoro ćemo ih moći gledati ponovo uživo u Ljubljani - ulaznice - Internetska prodaja: www.eventim.si. Cijene ulaznica: Parter: 49,00 eur
Zeleni ring: 45,00 eur, Crvena tribina: 39,00 eur, Fan pit: 70,00 eur, Lože: 90,00 eur





Post je objavljen 18.12.2012. u 23:16 sati.