Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/digimonandpokemonlover

Marketing

Ove godine sam bila 3 puta na klizanju i sad cu vam ispricati sta sam koji dan radila tamo.
3.1. CET:
Bila sam na klzanju sa A i G i tamo sam vidjela jednog prezgodnog decka,ali nisam mu uspjela saznati ime. Imamo je ogrlicu s imenom i pisalo je nesto sa P,ali nismo uspjeli vidjeti. G je nekoliko puta pokusala,ali nije vidjela. Onda je A vidjela jednog decka koji ima djete i zenu. I meni je odvratan,ali A i ja imamo potpuno drugaciji ukus. I na kraju smo sve tri vidjele redara koji je bio prezgodan. I predobro klize. (na kraju cu vam staviti njegovu sliku).
9.1. SRI:
Tamo nije bio redar,nazalost. Nije bio ni ondaj A-in,ali je bio moj. G i ja samo stalno klizale iza njega i pokusale procitati ime,ali sakrio je ogrlicu u majcu. A me je maltretirala jer joj niti jedne klizaljke nisu bile dobre.Moj dragi nam se cak i obratio kad je lovio jednog lika. Stalno su se on i taj lik vrtili oko nas. Kad sam ja rekla da se maknu maknulisu se. Jedan klinac je stalno kocio i nas spricao snijegom. Onda smo ga mi lovile,ali klinac je super klizao i nismo ga uspjele stici.
11. 1. PET:
Isli smo na klizanje i bila je strahovito gusta magla. Tamo je bio onaj zgodni redar. Bio je i onaj klinac kojeg smo lovile prije. Sad smo ga opet lovile i onda nam je psovao sve po redu. Pustile smo ga na miru i onda smo nastavile klizati. G je pala i onda vise nije htjela klizati. Kad smo A i ja klizale prijatelj od onog klinca se zabio u A i rekao joj da ona pripazi kako klize i onda je dosao redar i rekao klincu da se ne zabija u nikoga i da tako ne koci. Kad je redar otisao A i ja sam se smijale kao lude. Kasnije sam ja otisla pricati s redarom i sad cu vam tocno reci sta je bilo:
JA: Oprosti sto smetam,nego jednu moju prijateljicu koja trenutno nije ovdje zanima kako se zoves?
ON: B
JA: Drago mi je ja sam A.
Pruzila sam mu ruku i onda me je pogledao i pruzio mi je ruku i zatim mi se nasmijesio.
JA: Imas li fejs?
ON: Da.
JA: Kako se zove?
ON: B R
JA: OK, Hvala.
ON: Nema na cemu.
Kad sam se vratila do cura neke cure koje su tamo stajale (one su bile zaljubljene u njega) su govorile kao da kako sam ja mogla priacati s njim da je on njihov itd. Moje cure nisi vjerovale sto sam napravila.

Image and video hosting by TinyPic

P.S. Sutra cu vam urediti to i sretno svima u drugom polugodistu.


Post je objavljen 13.01.2013. u 23:31 sati.