Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Zaplet, rasplet i nešto između



Slijedi najnoviji nastavak trenutno najgledanije hrvatske sapunice!



Sila pati od Stockholmskog sindroma! S njom i cijela cro(n)acija. U psihološkom je stanju pri kojem žrtve uspostavljaju emocionalno "vezivanje" s otmičarima (ili nekim drugim zlostavljačem), suosjećajući i identificirajući se s njima. Bogata sirotica razapeta je između dvaju svjetova. Između plemena i civilizacije. Nije joj lako. A Boranami, ni nama s njom. I bogati plaču. Sila je čvrsto odlučila pobjeći iz pakla u kojem se nalazi. Svima je zabranjeno razgovarati s novinarima, ali to nije spriječilo da u javnost procuri silna ljubav Sile i Boran-age...



Nevjerojatna i nikad ispričana ljubavna priča! Neviđena strast, krv, znoj i suze!



Boran odvodi Silu iz te gužve i njih će dvoje provesti noć u vinogradu, nasamo. Hoće li ta noć potaknuti promjenu? Hoće li Boran u vinogradu preorati brazde, a Sila mu zauzvrat podrezati čokote?

Ili će se, kao plemenskim običajima izluđena i očajna Jezda (prva žena šutljivog Boran-age), i pokradena Sila survati niz fiskalnu liticu? U dosadašnjim nastavcima vidjeli smo da ni bureku nije lako između više viših sila. Pa ni sirotoj Sili lako nije, ma koliko bila super...



Ako i bogati plaču, a ustanovili smo da Silom prilika plaču, može li itko na tom crno-bijelom svijetu povući tu prodanu, popljačkanu i silovanu jadnicu sa ruba ponora i spasiti je od potonuća u rijeku očaja?

I tad, u zadnji tren, vidjevši da mu je karašejtan odnio šalu skupa s vinogradom, konačno progovara i šutljivi aga!



Može li ljubav Zzzzzzzoran-age prevladati? Hoće li aga, razapet između primitivnih običaja jednog plemena i zahtijeva nekih novih vremena, uspjeti zaliječiti otvorene rane i premostiti nastali jaz? Hoće li njegova strast prema Sili moći pomiriti nepomirljive svjetove?

I kako je na koncu prošao jadni burek!? Između novih nastavaka najpopularnije domaće trakavice, ne propustite...





Post je objavljen 10.01.2013. u 19:00 sati.