Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Otvoreni kup Slunj_2012. Marino Faraguna trostruko zlatni.

Vijesti sa Otvorenog kupa u kickboxingu održanog u Slunju 01.12.2012. Labinjani osvojili 13 medalji i dva pehara. Marino Faraguna trostruko zlatni.

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba , labinski natjecatelji su nastupali u disciplini semi i lightcontacta te osvojili 13 medalja : 6 zlatnih , 6 srebrenih , jednu brončanu i dva pehara za najbolje pojedince.

Marino Faraguna je ponovo bio najuspješniji u labinskoj ekipi. Ostvario je stopostotni učinak osvojivši tri zlata u juniorima i to u semicontactu u kategoriji do 57 kilograma i u kategoriji do 63 kilograma, dok je treće zlato osvojio u lightcontactu kod juniora u kategoriji do 57 kilograma. Proglašen je i najboljim juniorom u semicontactu za što je nagrađen peharom.
Sve uspješnija Franka Fonović, proglašena je najboljom starijom kadetkinjom u lightcontactu za što je nagrađena peharom za svoje nastupe u kategoriji do 55 kilograma gdje je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju. Osvojila je srebro u semicontactu kod starijih kadetkinja u kategoriji do 50 kilograma.
Filip Grbić osvojio je zlato u semicontactu u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma, dok je srebro osvojio u mladim kadetima u kategoriji do 42 kilograma.
Isti je učinak imao i Erik Bertoša. Osvojio je zlato kod dječaka u kategoriji do 28 kilograma, dok je kod mladih kadeta osvojio srebro.
Dva srebra ima i Leila Pilaković u semicontactu kod starijih kadetkinja u kategorijama do 55 i do 60 kilograma.
Marin Stepčić je u semicontactu osvojio srebro u konkurenciji dječaka u kategoriji plus 32 kilograma, do je u konkurenciji mlađih kadeta u kategoriji do 42 kilograma osvojio broncu.



Post je objavljen 08.01.2013. u 23:39 sati.