Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Kutina open_2012.

Vijesti sa Internacionalnog kickboxing natjecanja održanom u Kutini 17.11.2012. Labinjani osvojili 8 medalja. Marino Faraguna i Ivan Augustinović zlatni.

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba , nastupilo je 274 natjecatelja iz 42 klubova Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Labinski natjecatelji su na ovom natjecanju nastupali u disciplini semi i lightcontacta te osvojili 8 odličja : - 3 zlatna i 5 brončanih,.

Marino Faraguna je ponovo bio najuspješniji u labinskoj ekipi. Nastupio je u seniorima jer nisu bili organizirani nastupi u juniorima u semi i lightcontactu. Marino ima zlato i u kategoriji do 57 kilograma i63 kilograma.
Ivan Augustinović osvojio je zlato u starijim kadetima u lightcontactu u kategoriji do 69 kilograma.Pokazao je što je fair play u sportu. Iako je od proglašenja pobjednikom zbog nedolaska protivnika na borilište prošlo sat vremena, Ivan je svejedno, na molbu protivničkog trenera, ušao u ponovljeni meč i pokazao da je bolji od svog protivnika.
Trećeplasirani ili brončane medalje ima Filip Grbić i to dvije u starijim i mladim kadetima u kategoriji do 42 kilograma, Leila Pilaković u kategoriji do 55 i 60 kilograma u starijim kadetima, a Chiara Franković u konkurenciji djevojčica u kategoriji plus 32 kilograma. Svi u semicontactu.


Post je objavljen 08.01.2013. u 16:56 sati.