Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Internacionalno natjecanje_Kup Jadrana_2012.

Vijest sa natjecanja u kickboxingu „Jadran Kup 2012.“ održanome u Crikvenici. Labinjani su osvojili 19 odličja: 8 pehara za prvaka, 7 srebrne i 4 brončane medalje. Filip Grbić najuspješniji mlađi kadet.

Na kickboxing natjecanju u semi i lightcontactu u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kluba DBVS iz Crikvenice Labinjani su osvojili 19 odličja : 8 pehara za pobjednike te 7 srebrne i 4 brončane medalje. Uz to Filip Grbić je proglašen najboljim mlađim kadetom za što je nagrađen zlatnom plaketom, a sveukupno je labinski klub osvojio treće mjesto u semicontactu za što je nagrađen posebnim peharom.
Najuspješnija u labinskoj ekipi bila je Katarina Cukarić sa 3 zlata i jednim srebrom. Osvojila zlato u svojim kategorijama do 65 kilograma u konkurenciji starijih kadetkinja i to u semi i lightcontactu. U juniorima u kategoriji do 65 kilograma osvojila je zlato u semicontactu a srebro u lightcontactu.
Učinak Marina Faraguna u konkurenciji juniora je 2 zlata u semicontactu i jedno srebro u lightcontactu. Ima zlato u kategoriji do 57 kilograma i u popunjenoj kategoriji do 69 kilograma, a srebro u lightcontactu, ali u kategoriji do 63 kilograma.
Filip Grbić ponovio je prošlogodišnji uspjeh te u konkurenciji mladih kadeta osvojio zlato u kategoriji do 42 kilograma, a u starijim kadetima u kategoriji do 42 kilograma osvojio srebro. Obe u semicontactu. Proglašen je najboljim mlađim kadetom na natjecanju.
Chiara Franković u semicontactu ima zlato kod djevojčica u kategoriji plus 32 kilograma, a kod mlađih kadetkinja u kategoriji do 37 kilograma ima broncu.
Erik Bertoša u semicontactu ima zlato u mlađim kadetima do 32 kilograma, a kod dječaka u istoj kategoriji ima broncu.
Toni Hrelja ima dva srebra. Kod dječaka u kategoriji do 28 kilograma, a kod mlađih kadeta u kategoriji do 32 kilograma.
Franka Fonović – starija kadetkinja u kategoriji do 50 kilograma ima srebro u lightcontactu a u semicontactu ima broncu.
Marin Stepčić u semicontactu ima broncu u mlađim kadetima u kategoriji do 42 kilograma, a Leila Pilaković u starijim kadetkinjama do 55 kilograma.
Prema broju ukupno osvojenih bodova, Labinjani su osvojili i pehar za treće mjesto u semicontactu


Post je objavljen 08.01.2013. u 16:39 sati.