Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Koliko dugo veze traju?

Taylor Swift prekinula s dečkom.

Hodali su mjesec dana, otišli na odmor na Djevičanske otoke, posvadili se i prekinuli. Tako to ide. Nakon mjesec dana upoznaš nekoga i naravno da ti počne ići na živce. To je normalno.

Ne kao Marijana Batinić. Ta je već 13 mjeseci u vezi! 13! Pa koje su to fore!?

Srodnim dušama toleriram dva, tri mjeseca, možda godina dana ako ona zatrudni, ali ne vidim što ih drži zajedno nakon što dijete krene u vrtić.

Bilo je ljeto kad sam Marijanu ugledao na naslovnici novinskog tv programa. Smiješila mi se s loknicama i šeširićem na glavi, i u kratkim hlačicama nedvosmisleno poručivala: ja sam baš za tebe. Nisam iz intervjua uspio razaznati koliko njenu zabavnu i interesantnu pojavu prati slična osobnost, ali tko sam ja da takvoj curi ne dam šansu!? Jedina prepreka našoj tromjesečnoj sreći bila je njena 8-mjesečna veza s nekakvim hokejašem ili košarkašem. Planirali su i ljeto zajedno. Swiftica je nakon novogodišnjeg odmora, i to na Djevičanskim otocima, poludila. Di su ovi bili...na Hvaru? I ništa... Nikakve vijesti... Gubim joj trag... Danas, 5 mjeseci kasnije, ne posustajem, manično tražim po novinama i portalima kakvu vijest o prekidu, ali i dalje ništa. 13 mjeseci! 13!

Pa koliko dugo ljudi mogu biti zajedno!?


Post je objavljen 08.01.2013. u 10:50 sati.