Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogdogg

Marketing

50-ti POST!!!

50-ti post posvećujem kuloarskim glasinama na blog hr-u o tome da svojim komentiranjem ulažem u auditorijum. Želio bih ovdje dokazati da tome nije tako. Ja ne pljujem postove jer smatram da nisam taj koji može suditi-nemam nikakve kvalifikacije koje bi me stavile u taj položaj. Komentiram tako kako već to radim zato jer želim ohrabriti vaše kreativne duhove. Kada moj komentar bude samo mlaka pohvala to najvjerojatnije znači da mi se post nije dopao. Iživljavati se nad nekime zato što mislim da mu je post loš jednostavno nije moj stil. U nastavku priređujem kompilaciju od 10 meni najdražih komentara koje sam sročio što u oduševljenju postovima-što u nezaboravnom druženju.


"Ma kakva femme fatale? Kurbetina! Ti si za nju Marilyn!"

Suncokretiču za njen istoimeni post FEMME FATALE


"Taj raus Judi prihvaćam uz abstandt svjestan čina izdaje. Drukanje žudijama o tome di si sakrio tu plantažu psilociba si neču (ah da me Buba čuje) nikada oprostit-baš kao ni post o nadobudnom Šveđaninu koji me podučio preambulama jednog ustava čiju (van)institucionalnu krizu se nadam da smo riješili. Sori 1 mori tajm!"

Velikome bardu Swenu Adamu Ewinom za post "POSLJEDNJA VEČERA"


"Ola cookita! uh kakva divota...već se vidim kako na nekoj fiesti u Guadalajari tjeram kojote od kazana, slušam Los Lobos i planiram kako ću se po noći prebacit preko Rio Brava u US na šljaku. Mi vjeruješ da je ova tvoja slika u jednom trenutku ispustila balončić od divote!"

Cook&play za njen Tex mex gravče na tavče resepi.


"A Saraceni hehe da li ti to Alex proklamiraš "Konačno rješenje Vizigotskog pitanja"? Samo šteta što nisi soboslikar...znam ti si gips majstor i sad ćeš objavit "Mein Knauff"..."

Alexxl-u za njegov jutarnji post MRZIM, MRZIM!



"nakon što su je blogeri odgovorili od net aukcije djevičanstva-Djeva se na samo sebi svojstven način snašla...takva blažena ukazala se na Plesu di Bandić sad predlaže podizanje hodočasničkog shopping mola."

Zlatnoj Djevi sa bisernom naušnicom na putu za Aspen.



"Dinajo tebe kao da su začeli Jesenjin i Marina Cvetajeva u bezgrešnom i bestjelesnom aktu stvaranja...to kako ti manipuliraš znanjem , poetikom i filozofijom je već zabrinjavajuće! (šala mala) sori pliz ako ti ne mogu svaki put komentirat al neki put me baš ostaviš spičlesnog!"


Dinaji za njezin post kojega bloger iza mene nije mogao komentirati od smijeha.



"pomorac sam Nečmi na bijelome broduuu...uh Nečmi ovako nešto osvježavajuće nisam čuo od 76. kad je u mom gradiću bio potres. Svašta sam čuo u toj tvojoj pjesmi...bodlera, endriga, runjića iz najboljih dana...a najviše sam čuo Mediteran u kamenu...na dokovima rive

evo ti jedan pozz iz Istre

Klauk klauk Nečmi....svaka čast i nadam se samo daš uspit to i uglazbit!"


Priji Nečmi za njen antologijski post kodnog imena "MOM MORNARU"



"noooo!!!koja brutala-i ti čovjeka gledaš u oči i mrtva hladna mu rasporiš taj lažljivi grkljan popivši mu nakon toga srce u vinu i papru na ex...iskuliraš se i kažeš:

-uh moram ić u market, nemam više cuge..."


Ženi. Samo tome.



"Foxx tebe bi tsunami jedva slajtli uzdrmo. Nakrivio cvikse."

Otrovnoj Lisici kao odgovor na moj post o Gangnam potopu br 1.



"A kolko Bubo tražiš da izbrišeš te komentare?"

Knjižnoj Bubi nakon prepirke u kojoj sam bio uvjeren da ću Bubu ispravljat u pravopisu...


"a ja, ti i Gangnam Staylo ćemo srolat pljugu od napalma u zavali u tunelu i čekat ćemo da nas poklope stijene!"


Nisi na dan kada je po tko zna koji put morala bježati sa blog hr-a.





Post je objavljen 08.01.2013. u 02:07 sati.