Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Parkiralište na trećem katu Towera

Elektionsstörungen? Um zur alten Kraft zurückzufinden, wähle ... on Twitpic
Razmišljam o razlici elekcije i erekcije smrzavajući se zajedno s psom na parkiralištu trećeg kata trgovačkog centra dok drugarica obavlja kupovinu levisica za mene. Propuh je, nisu mislili da će netko provoditi vrijeme na pragu modnog svetišta niti su mislili na trgovkinje koje bi u razmacima izlazile pušiti, zgodne, prosjek godina valjda 18, čak i djeluju inteligentno, poduzetnici znaju odabrati. Mislim da curama nisu važne elekcije, za erekcije valjda nemaju brige.
Ne razmišljam o tome, stalno izbjegavam pisati o bedastoćama koje nikog ne zanimaju, a mene tako napadnu onih dana kad ne moram gubiti vrijeme na radnom mjestu. Kad sam jučer radio web stranicu koncepcija me pukla od prve, četiri reda fotki koje se smijenjuju svakih pet minuta, jedan red Berlin, jedan red Krk i općenito gole tete, jedan red moja piratska avantura i jedan osobe koje su me inspirirale i inspiriraju, obavezno društveno angažirane. I iako mi je jasno da će posjetiteljima kao što bi i meni realno bilo najviše pozornosti skretati golotinja i Berlin tu sam bez razmišljanja stavljao fotke koje su mi došle pod oko. No jebe me Otelo de Carvalho ili kak se već piše. Što je najbolje nitko ga ne bi ni prepoznao da sam ga i stavio kao što i neki drugi neće biti prepoznati, a zasad ih ne potpisujem iako postoji ta mogućnost, a čak i da sam ga potpisao bez guglanja bi izuzetno rijeki znali nešto o njemu, a tko zna što i na wikipediji piše. Lik je uglavnom bio časnik, u Portugalu izvršio vojni puč protiv dugogodišnjeg diktatora i uveo narodnu diktaturu, opićen stoposto, al nije to dugo trajalo, prisilili ga Ameri na demokraciju i na izborima za predsjednika je osvojio časnih petnaestak posto, onda su ga uhitili jer je u tajnosti navodno opet snivao revoluciju, no to me nije mučilo kao ni što navodno sad žali što je krenuo u to "oslobađanje naroda" kad vidi svo to sadašnje siromaštvo u društvu.
Mene nešto sasvim drugo tjera na mozganje, naime on je oslobođen iz zatvora, za vrijeme suđenja drugovi su likvidirali ključnog svjedoka protiv našeg junaka, e sad mene moralista muči jel bilo kakvog drugog rješenja, očito nije, al eto Otelo ipak nije završio na mojoj stranici, to mu je ipak za mene druga mrljica, prva jer je bio profesionalni vojnik.





p.s.
Link na stranicu imate ispod zastave, na njoj možete ostaviti komentar kao što je već desetak ljudi i napravilo, hvala thumbup

Post je objavljen 07.01.2013. u 21:36 sati.