Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/i-demoni-mogu-voljeti

Marketing

"I tako su živjeli sretno do kraja svojih dana."

Naravno, tako svi želimp kraj zar ne? Ali pitanje je... kako doći do njega? Kako taj kraj učiniti realističnim?
True love, my friends, true love.
Ne, to nije kada ti nasred ceste ispadne šeširić, pa to ga neki tamo "pristojan gospodin" podigne, i odma se oženite i imate gomilu djece. Ne, to su filmovi. Po tome bih ja vrlo lako zaključila da ste:
1. plitki (Koji vrag te može natjerati da se zaljubiš u čovjeka kojega vidiš prvi puta, i nemojte mi sad početi o ljubavi na prvi pogled, jer to ne postoji. Vi koji mislite da postoji, sigurno imate iskrivljenu predodžbu pravoga svijeta.)
2. sebični (Nerijetko se događa da u takvim situacijama nastradaju muževi i žene glavnih likova. Ma hej, dragi, jednostavno nismo suđeni, on mi je pokupio šeširić., i on i ja dijelimo jednaku najdražu knjigu! Dame.. ČUJETE LI VI SEBE?!)
3. neoprezni (Ovih dana se ne može nikome vjerovati, pa kamoli muškarcu kojeg znate nekoliko dana. Ljubav? Ne tako rijetko događaju se nasilja u obitelji, a žene je previše strah da poduzmu nešto u vezi toga-ne osuđujem. Ali, better safe, then sorry girls.)
Dakle. Ljubav nije nešto što će nam sudbina donijeti pred vrata, pa ćemo se samo nasmijati i tako biti sretni do kraja života. I da, dečki, ljubav nije kad vam je neka žena "komad" pa patite za njom, jer svi dobro znamo za kojim vragom vi patite. Ljubav se ne dogodi- ona se gradi. Dvije osobe, koje se sviđaju jedno drugome, grade ljubav. I za to treba vremena, jer potrebno je prihvatiti partnerove mane i jednostavno ih... zavoljeti. Jednoga dana kada ćete biti sposobni nasmijati se i reći: "To ga/ju čini posebnim/nom." tada ste na putu. Neće vam nikada biti dosadno s tom osobom, jer ona će biti dio vas, onaj važniji dio, i neće biti važno jeste li nesavršeni, jer ćete biti savršeni zajedno. Ako to radite kako spada, i ako niste zasljepljeni običnom idejom, nećete ostati povrijeđeni. I zato, dragi bloggeru, idi polako! Za sve postoji neko vrijeme, i istina je. Sve što poželiš, biti će tvoje, ali viša sila je ta koja će odlučiti kada ćeš to dobiti i u kojem obliku. Sve se vraća, ali, sve se i plaća.

..."Zlo zaboravlja,
Ljubav je strpljiva,
Ljubav dobrostiva,
Ljubav ne zavidi,
Ne hvali se,
Ne oholi,
Pravdi se raduje,
Sve vjeruje,
Svemu se nada,
Sve podnosi,
Ispričava!"

-Hvalospjev Ljubavi

Post je objavljen 06.01.2013. u 11:18 sati.