Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Slavonski Brod 2012. - Topusko 2012.


Vijesti sa internacionalnog kickboxing natjecanja „Slavonija fighting schampionship“ održanom u Slavonskom Brodu 29.09.2012. Labinjanima 13 odličja. Franka Fonović i Marino Faraguna dvostruko zlatni.

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba „Tigar“, nastupilo je 40 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske sa 240 natjecatelja.
Nakon uspjeha na svjetskom prvenstvu na kojem je Katarina Cukarić osvojila svjetsko zlato, labinski kickboxing klub ostvario je i na ovom natjecanju uspijeh vrativši se sa 13 odličja : 5 zlatna, 6 srebrna i 2 brončana.
Labinjani su nastupali u semicontactu. Po dva zlata osvojili su Franka Fonović u svojim kategorijama u mlađim i starijim kadetima i Marino Faraguna u svojoj kategoriji u juniorima i seniorima.
Erik Bertoša osvojio je zlato kod dječaka, a srebro u konkurenciji mlađih kadeta u kategoriji do 32 kg.
Toni Hrelja je osvojio srebro kod mlađih kadeta, a kod dječaka broncu u kategoriji do 28 kilograma.
Filip Grbić je u svojoj kategoriji do 42 kilograma osvojio srebro u konkurenciji mlađih kadeta, a u konkurenciji starijih kadeta osvojio broncu.
Leila Pilaković je osvojila srebro u kategoriji do 55 kilograma kod juniorki.


Vijest sa natjecanja u kickboxingu „Kup Topuska 2012.“ održanome u Topuskom. Labinjani su osvojili 14 odličja: 8 zlatne, 6 srebrne , 3 brončane medalje i jedan pehar za najboljeg pojedinca. Katarina Cukarić najuspješnija starija kadetkinja u lightcontactu.

Na kickboxing natjecanju u semi i lightcontactu u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Cicvara Team“ iz Zagreba, Labinjani su osvojili 14 odličja : 4 zlatne, 6 srebrne i 3 brončane medalje, a Katarina Cukarić osvojila pehar za najbolju stariju kadetkinju u lightcontactu.
Najuspješnija u labinskoj ekipi bila je Katarina Cukarić sa 2 zlata i 2 srebra. Osvojila zlato u kategorijama do 65 i plus 65 kilograma u konkurenciji starijih kadetkinja u lightcontactu. A srebro u kategoriji do 65 kilograma u starijim kadetkinjama i juniorkama.
Toni Hrelja je u semicontactu osvojio zlato kod dječaka u kategoriji do 28 kilograma, a srebro u istoj kategoriji kod mlađih kadeta.
Četvrto zlato osvojila je Franka Fonović kod mlađih kadetkinja u kategoriji plus 47 kilograma, a broncu kod starijih kadetkinja u kategoriji do 50 kilograma.
Marino Faraguna ima dva srebra u semicontactu. U konkurenciji juniora u kategoriji do 57 kilograma, a kod seniora u kategoriji do 63 kilograma.
Chiara Franković u semicontactu ima broncu kod djevojčica u kategoriji plus 32 kilograma, a Marin Stepčić u istoj kategoriji ali kod dječaka ima srebro.
Ivan Augustinović osvojio je broncu u lightcontatu u kategoriji do 69 kilograma kod starijih kadeta.


Post je objavljen 05.01.2013. u 17:14 sati.