Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Marino Faraguna i Franka Fonović pobjednici Croatia opena.

Vijesti sa Otvorenog prvenstva Hrvatske u kickboxingu „Croatia open_2012. održanog u Osijeku 14.12.2012. Labinjani osvojili 12 medalja. Marino Faraguna i Franka Fonović pobjednici Croatia opena.

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba „ Sveti duh“ , na kojem je nastupilo 500 natjecatelja iz 5 država, labinski natjecatelji su nastupali u disciplini semi i lightcontacta te osvojili 12 medalja : 3 zlatne , 4 srebrne i 5 brončane.
Marino Faraguna, dvostruki državni prvak u full i lightcontactu, sa osvojenih 41 medaljom (28 zlata) na raznim natjecanjimaje u 2012-toj, sjajno završio ovogodišnje natjecanje osvojivši dva zlata. U juniorima u kategoriji do 57 kilograma osvojio je prvo mjesto u semicontactu a to isto ponovio je i u nastupu u lightcontactu u istoj kategoriji. U kategoriji do 63 kilograma u semicontactu osvojio je treće mjesto i brončanu medalju.
Franka Fonović, počinje dominirati u svojoj kategoriji u disciplini lightcontacta. U kategoriji do 50 kilograma kod starijih kadetkinja osvojila je zlato. Osvojila je dvije bronce u semicontactu kod starijih kadetkinja i to u kategoriji do 50 kilograma i do 55 kilograma.
Katarina Cukarić, svjetska prvakinja u lightcontactu, te dvostruka državna prvakinja u semi i lightcontactu, sa osvojenih 50 medalja (29 zlata) na natjecanjima u 2012-toj, bez većeg naprezanja odradila je ovo natjecanje. Osvojila je tri srebra u konkurenciji starijih kadetkinja, dvije u semicontactu u kategoriji do 65 kilograma i u kategoriji plus 65 kilograma, dok je treće osvojila u lightcontactu u kategoriji do 65 kilograma.
Chiara Franković je u semicontactu osvojila dva srebra u konkurenciji mlađih kadetkinja u kategoriji do 37 i u kategoriji do 42 kilograma.
Filip Grbić osvojio je rebro u semicontactu u mlađim kadetima u kategoriji do 42 kilograma.


Post je objavljen 05.01.2013. u 15:34 sati.