Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negledajmetako

Marketing

jump on my shoulders

AJMO FAKS VISE



khm. dakle.

prvo, sretna nova godina svima!

drugo, nakon neuspjelog smaka svijeta shvatili smo da nas ipak ceka milijun priprema za labose, predavanja i ispiti. i raznorazna druzenja s ljudima koje cete ipak vidjati, bili vam oni dragi ili malo manje dragi. ili nedragi.

mene recimo vise muci kolicina djecaka na mom faksu. to jest, mozda me malo vise od toga muci to sto sam svako malo zatreskana u drugoga. haha :D slatke brige.
ali polako se smirujem i svidja mi se to. cini mi se da osjecaji prema jednome ipak prevladavaju i kristaliziraju se u nesto sto bi moglo biti... nesto. vidjet cemo. zato i stoji ona prva recenica.

nekako sam se prelagano prebacila iz ucenja u chill. malo mi je cudno to, s obzirom da, nakon sto sam zavrsila 1. semestar, nisam znala sta bi sama sa sobom - toliko sam se navikla da radim nesto za faks da mi je slobodnog vremena bilo puno. :D

napravila sam profil na stranici koja se zove interpals haha. interesting. ne znam ni zasto sam se tamo prijavila - tako, iz fore. no special reason. pitala sam frenda da mi da neka dva random broja (jer mi je bilo bezveze sto ljudi tamo traze da napises i regiju iz koje dolazis) - ispalo je da zivim u Budžaku u licko - senjskoj zupaniji. danas sam trazila to mjesto na google mapsu, nema ga :D imalo bi smisla da je neki veci gradic s obzirom da ga imaju ponudjenog, al eto. ne znam. hahaha joj budžak.

isprike ako je netko tko me cita iz budžaka. ali tako mi je smijesno ime. budžak. joj. hahaha.






kraj kratkog i bezveznog posta. izgovoreno nista vol. III

Post je objavljen 05.01.2013. u 01:18 sati.