Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramona666

Marketing

My beutiful shitty life.



Hej ljudi, za početak zovem se Ramona ( cura na ovoj gore slici sam ja) , imam 14 godina i živim u Splitu. Odlučila sam pisati blog, jer se moram nekome povjeriti, a ako imate ikakav savjet ili komentar, slobodno mi pišite...

Moj prvi, zapravo najveći problem je to što sam kroz cijelu osnovnu bila nesretno zaljubljena u istog dečka, s kojima sam čak bila i u vezi. Slomio mi je srce, ja sam mu posvećivala pjesme. Kad smo već kod toga, te pjesme želim objaviti i oduvijek je moj najveći san baviti se glazbom. Taj dečko, kojega ću označavati sa D. je nakon svega u jako dobrim odnosima sa mnom. Samo što ja j nisam sigurna volim li ga još uvijek ili ne. I nisam sigurna voli li on mene ili ne. Jedino što znam je da mi još znači, na koji god način...

Nakon njega, stekla sam još nekoliko usputnih simpatija, to su M. i J.
M. je moj najbolji prijatelj iz djetinjstva, koji je bio zaljubljen u mene prije godinu dana, a ja sam ga odbila zbog toga što sam bila u D. Ali sada kada se više ne zanima za mene, postao mi je sladak.
J. je dečko kojega sam nedavno upoznala na treningu, Jednostavno je predivan i poseban, ali se nismo dovoljno dobro upoznali.

Jedan od mojih većih problema je također škola. Imam užasne ocjene i zbog toga sam stalno u kazni. Svako malo se šuljam vani, kasnim kući, lažem roditeljima, ali se na kraju uvijek nekako izvučem. Ali nisam samo ja kriva, moji roditelji su prestrogi!

Ima tu toga još, ali to ćete saznati u idućim nastavcima.
Vjerujem da imam sličan život kao večina teenagera, i da mi možete pomoći.

Ostavljajte komove, savjete, svoja mišljenja. Pusaa :*

Post je objavljen 04.01.2013. u 16:55 sati.