Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

U razvojne projekte usmjerena gotovo polovica proračuna

U ovoj godini iz proračuna grada Novske, za razvojne projekte na području grada i prigradskih naselja, planira se uložiti 18 milijuna kuna. Od Poslovne zone Novska očekuje se puno, pa je najviše sredstava i predviđeno za njeno opremanje. S 1,6 milijuna kuna izgraditi će se trafostanica, a s dodatnih 600.000 postaviti rasvjeta prema zoni. Gotovo polovica našeg proračuna je namijenjena za nastavak ulaganja u razvojne projekte. Jasno je da su naša i očekivanja naših građana velika.

Ne samo uz Poslovnu zonu, gdje smo već uložili vlastita sredstava za prilaznu prometnicu i uređenje vodovodne, plinske mreže i kanalizacije, kao i prijelaza preko željezničke pruge stanovi Belveder.

Bez toga nismo mogli udovoljiti zahtjevima ulagača, rekao je gradonačelnik Antun Vidaković. Kaže i kako će se graditi društveni dom i vatrogasna spremnica u naselju Jazavica. Za to će uz 1,2 milijuna sredstava gradskih sredstava uložiti i Ministarstvo regionalnog razvoja iz fondova EU još 1 milijun kuna. U planu je još niz ulaganja u asfaltiranje ulica, obnovu mjesnih domova i drugih objekata te završetkom izgradnje sustava odvodnje na potezu od Brestače do Nove Subocke.

Post je objavljen 04.01.2013. u 16:40 sati.