Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobar-osjecaj

Marketing

Živjeti lijepo & zdravo


Blagdani su, svi uglavnom puno i fino papamo, ne mislimo na težinu, zdravlje i ostale dosadne stvari. Pa mora se malo uživati u životu, zar ne? Apsoštrumfno! No kad tad doći će na red i detoksikacija...

Ipak, možda ste poželjeli skinuti koji kg?
Ali koju dijetu odabrati?
Pa ima ih na stotine, a sve donose glad i stres...


I ja sam lutao, tražio. Zapravo, teško je otvoriti bilo koju web stanicu a da na njoj nema barem jedan oglas o čudotvornom mršavljenju. Jeste li to primijetili? Siguran sam da jeste i da vas to, baš kao i mene, pomalo iritira.

Ako je toliko puno 'pravih' rješenja za kontrolu tjelesne težine, zašto je danas pretilosti više nego ikad u povijesti čovječanstva?


Ja Vam ne nudim čarobni štapić, za to potražite dobru vilu. Ovdje javno iznosim svoje iskustvo, s nadom da bi vam moglo pomoći. Skinuo sam 10kg za nekoliko mjeseci na zdrav i ugodan način, bez gladi i stresa, a moja idealna tjelesna težina održava se i dalje. Osim toga, riješio sam se kroničnog umora.

Ja sam dakle bio nezadovoljan svojim izgledom, svojom tjelesnom težinom, imao sam previše masnog tkiva i tražio sam rješenje. Želio sam promjenu. Pokušao sam već razne dijete, ali sve su imale te tri gadne 'nuspojave' : stalna glad i žudnja za hranom, mučenje tijela neuravnoteženim obrocima deficitarne hranjive vrijednosti, i povrat izgubljenih kilograma po izlasku iz režima dijete. Želio sam nešto zdravo i prirodno, ne kemiju niti preparate.

I evo - rješenje koje koristim provjereno je i dokazano u svijetu, no to mi ne bi bilo dovoljno da nisam osobno iskusio i potvrdio sve njegove blagodati.

KONTROLA TEŽINE ZAISTA MOŽE BITI UGODAN I ZDRAVI PROCES!


Toliko od mene zasad.
Dobar tek svima :-)


P.S. Ne, nisam hvalisavac koji Vas želi razjariti i baciti u očaj. Ne pravim se pametan i ne mislim da znam što je dobro za Vas i biste li trebali smršaviti. To Vi znate i o tom Vi odlučujete. Ali znam ovo - Što sam ja postigao, možete i Vi! Štoviše, ja Vam mogu pomoći svojim osobnim iskustvom jer prošao sam kroz puno jalovih pokušaja. Mogu Vas voditi do rezultata koji Vi sami sebi zacrtate. Sve ono što je mene naučio moj wellness savjetnik, mogu i ja naučiti Vas - ako to želite.



Post je objavljen 02.01.2013. u 16:44 sati.