Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tipkovnica

Marketing

Susreti s autizmom


Najavili smo dokumentarac o autizmu ... a sad najavljujem da CZA pokušava spriječiti emitiranje ciklusa . S obzirom da će se prikazati i kako se radi u Americi i Sloveniji sa djecom i gdje je autizam dospio u Hrvatskoj , onda mi je i razumljiv otpor i nastojanje da se sve skupa blokira ... ili barem neke od epizoda.


Susreti s autizmom
Na HTV-u 1 oko 20.45 sati, dokumentarna serija

Zagreb, Split, Hvar, Čiovo, Novi Marof, Nedelišće, Berlin i Danville u Kaliforniji - gradovi su i mjesta u kojima žive protagonisti serijala, a zdravstvena, rehabilitacijska, psihološka i socijalna komponenta njihovog života povezana je autorskom potragom za odgovorom: koliko znamo o uzrocima, prevenciji i oporavku i što možemo učiniti.


2. siječnja: PRAVA ISTINA?

Svaka istina prolazi kroz tri faze. Prvo je ismijana, zatim oštro osporavana, da bi naposlijetku bila prihvaćena kao samorazumljiva. Ovo je temeljna misao i nit vodilja epizode koja traga za uzrocima i objašnjenjem porasta broja djece kojoj se dijagnosticira autizam. Film čini dostupnim najnovije podatke i činjenice koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Scenarist i redatelj: Mladen Santrić
Direktori fotografije: Radovan Sredić i Mile Tapavički
Montažeri: Davorka Feller i Bogdan Tankosić
Urednik Dokumentarnog programa: Tomislav Mršić





Post je objavljen 02.01.2013. u 01:11 sati.