Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Da ti gatam?

...Samo me cvrsto stisni za ruku-Klapa Iskon

Neki dan sidin u mom omiljenom kaficu i taman sam tija zavijarit novine na stol i progibat malo noge niz rivu, kad na vrata udje zenski lik koji mi je odma privuka paznju.
Ostavin novine u ruci i pocmem skenirat zensku koja je ulazila u kafic osvrcuc se laganini oko sebe, ka' da nekoga trazi.
E sad znan da ce te vi odma pomislit kako zenska garant izgleda ka' seks bomba u najmanju ruku…al' nije!
Da ne bi previse komplicira zivot i sebi i vama, ukratko…bila je to prava ciganka, il' u najmanju ruku ne'ko 'ko tako izgleda od glave do pete.
Crna ricava kosa provirivala je ispod sarene marame, na sebi je imala crni kaput ispod kojeg je provirivala od ljubicastog sarenog uzorka siroka haljina, a na nogama su joj bile crne cizme, niskih peta. Na ramenu joj se obisila crna torbica, a pod drugom rukom necete virovat…staklena kugla!
Gatara od glave do pete, a „roba“ otprilike 40-50 godina!


…jebate, odakle je nju vrag donija!?...promrmljam u sebi, pitajuc se sta takva faca radi u kaficu il' mozda trazi kakvu „zrtvu“.
U tom razmisljanju skuzim kako se ona vec primakla stolu do mene di su vec sidile dvi cure, na oko sridnjoskolke, koje su taman cugale kavicu.
Dok si reka keks, svatija sam kako je ciganka vec sa vrata bacila „odmet“, a one odma progutale „jesku“, jer je gatara vec stavljala kuglu na stol i nesto cakulala sa njima.
Nije mi djava da mira, pa ka' fol primaknem malo stolicu njihovom stolu, istegnem se koliko sam moga i to je bilo dovoljno da su moji radari mogli cut sta im ona govori:
…auuuuuuuu cure, velika sreca vas ceka!!!...ti crno oko, ce da nadjes dobrog frenda na fejsbuku!!!...nesto mnogo dobro ti misli!!!...govorila je ona, a one dvi lipotice slusaju „predavanje“ i cerekaju se ka' lude.
…jeeeeeeel, a sta mi to misli???...kikocuc se upita crnka
…paaaaa dete moje, svako vece on ceka da se ukljucis, ma ti se nesto mnogo krijes!!!!...mnogo mu se svidjas i lajka te!!!
…nemoj zajebavat stara!!!...a koji je to tip, aj reci!!!???...nestrpljivo ce garavusa, a gatara ce:
…sad mi daj desnu ruku da ti bolje pogledam!!!
Cura joj je dade priko stola, a ona se unese licem u njen dlan pa rece:
…auuuuuu…malu ruku imas, al' velikog misa drzis! Vidim ti jedan poziv na chat, al' on cak 'oce i ciber seks sa tobom!!!
…ozbiljno, a na kojem je to portalu stara!???
…aaaaaaaaa, nemoze to tako devojko!!!...lepo ti meni daj 50 kuna i sve ima da ti kazem!!!?
…jebi ga stara, nemamo ti mi love!!!...rekose one, digose se sa stola, pokupise torbice i podjose iz kafica.
…eeeeej curo, gde si posla???...slusaj, ako mi ne platis ima da te kunem!...kompjuter ti se dabogda napunio virusima!!!...reinstal svaki dan radila, a mejl ti se spamovima prepunio!
…hihihihi, fak ju stara!!!...viknule su u odlasku, a ciganka nije pristajala.
…sve pasvorde zaboravila i svi akaunti ti se izbrisali…!!! Samo ruzne prijatelje imala na fejsbuku!!!...jeb'te se!!!
Doslo mi se smijat od njihove spike i razmisljanja kako su se vrimena prominila pa cak i u pogledu gatanja, a onda se ona ciganka okrenu k'meni i rece:
…a da tebi gatam stari???
…hehehehehe, meni je gospodjo sve davno izgatano, al' mozes mi pogledat zelju u solji za expreso, ako oces!?...rekoh i uvucem sridnji prst u blidunjavu cikaru, zavrnem malo i pruzim joj da pogleda.
Ciganka baci pogled u nju priko oka, malo zastane i rece mrtva ozbiljna:

…bit ces na naslovnici Bloghaera!!! belj

...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 05.01.2013. u 00:05 sati.