Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Rekapitulacija

Eto još malo pa je i ova 2012 god. gotova..Bila je skoro pa dobra.
2012 sam izvadi PEG i pojeo napokon čevape.Naravno tu nije bio kraj, čim sam počeo jesti otrovao sam se zaraženim jajetom i završio opet u bolnici.
Ležao sam na konorarnoj sa srčanim bolesnicima, kao jedini pacijent koji puno sere, jupi za mene izbjegao sam zarazu!
Naravno ni tu nije kraj mojih bolničkih avantura.Na moru u lipnju mi se pojavila upala zuba.U listopadu se to ponovilo, pa sam otišao u bolnicu izvaditi tri zuba, da mi se ne ponovi endokarditis.Na kraju se vađenje jako dopalo doktoru, pa mi je izvadio 8 zubi.Čeljust je srećom ostala na mjestu.
Bili smo u studenom u Krapinskim toplicama, nismo imali para za injekcije botoksa u lijevu šaku.
Bio sam i dva puta kod psihologa :gdje su testovi pokazali što svi već znaju ; da sam poluglup, sa blagim naginjanjem na glup, ograničen ili kako već..
Za kraj godine počelo me zajebavati lijevo oko, pa sam do neki dan nosio zavoj oko oka..Da kucnem u drvo lijevom rukom(haha), svi su ostali nalazi dobri.
Žena me još trpi i pomaže mi, svaka joj čast!Nekad zalaje na mene, ja se onda uplašim i budem dobar:).Stariju kćer je počeo hvatati pubertet, sve je dobro dok je dečki ne poćmu zvati.Mlađa ima najdražu aktivnost, a to je svađanje sa mnom.Obožavam njih tri, one su moj carice!.Još da starija ne sluša Rozgu, sve bi bilo super!
Ove godine : hod je bolji jedno 30%,
lijeva šaka i ruka- 5%
gutanje-95%
govor-30%
narav-0%

To je moja procjena ne znam koliko je ona istinita, ali ja sam zadovoljan,sa svime osim šakom i rukom.Ponajviše me zajebavaju prsti.Što se tiče suda, to je sporo do bola.Početkom 2012 saznali smo rezultate tog vještačenja, kojim je utvrđena liječnička greška i o onda ništa...,osim što je sutkinja sazvala jedno ročište, pa na njega nije došla .Novo ročište je zakazano za 4.2.2013.Što se tiće toga suda nadam se da će presuda biti kroz par godina..
U 2013 se nadam da će i šaka malo početi funkcionirati i da ću biti staloženije naravi i naravno da moji svi budu zdravi sretni!
Svima želim sretnu 2013, puno sreće, para i sexa.Trudit ću se da sve oni koji čitaju ovaj blog što više gnjavim u 2013 god.
.

Post je objavljen 31.12.2012. u 11:02 sati.