Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boria

Marketing

Uganuće na pilates vježbama samo jedan od pehova

Ako nešto ne volim kod sebe to su oni trenuci kada se pitate zašto baš meni? Trenuci kada vam je neugodno i podhitno želite da se nešto otvori pod vama na primjer zemlja. E ja takvih trenutaka imam na bacanje i uvijek sam inspiracija drugima za nasmijat se pošteno. Neki dan dok sam išla s vježbanja naravno da je padala kiša i ja sam ponosno nosila svoje nove gumene čizme i mislila da sam zaštićena od svega kad je auto prošao pored mene brzinom munje i poklopio me val od dva metra.



Prvo vrijeme provela sam u stanju šoka jer sam bika mokra do kože i sve se cijedilo s mene i čizme su napravile svoje i zaštitile moja stopala ajde barem nešto lijepo u cijeloj toj smiješnoj situaciji, ali u tom trenutku i bijesnom stanju jer nisam bila raspoložena za tuš. Dok sam u velikom trgovačkom centru kupovala namirnice , lijepo sam ja napunila kolica sa svim potrepštinama za sljedeći tjedan i dok sam bila na djelu sa sirevima samo dok sam se okrenula moja puna kolica spremna za kasu i kući bila su oteta! Da ,netko mi je uzeo kolica, da li zabunom ili namjerno ostat će misterija zauvijek jer nisam našla kolica ,a bome sam se natražila po cijelom dućanu uzduž i poprijeko.



Nije bilo druge nego cijelu proceduru ponovit i sve opet iznova naći i lijepo sam si ja nešto što bi trajalo pola sata pretvorila u dva sata posla, da i takve i slične situacije su uvijek oko mene i stavrno nikad ne znam što je sljedeće. Zadnji peh desio se na mom treningu pilates vježbi, sva sreća da me tamo sad već svi poznaju, to je uvijek grupa žena koja već duže vrijeme trenira skupa i sad se već poznaju dovoljno da znaju što očekivat jedna od druge.



Dok smo izvodili jedne od zahtijevniijih poza na pilates lopti u jednom trenutku koncentracija je popustila i taj tren je bio dovoljan da se prvo nađem glavom u zidu , a nakon toga i na podu. Čak mislim da sam u jednom trenutku stvarno vidjela zvijezde od udarca kao u crtićima, udarac je zbilja bio glasan ,a i prilično bolan pa nisam ni osjetila da sam uganula desni zglob koji je već i ranije bio na repertuaru i ne podnosi najbolje loše pokrete. Trenerica je nakon toga brzo pohitala sa sprejem i poslala me kući da stavljam hladne obloge jer vrijeme natečenja tek slijedi, a uz to ide i ona dosadna bol i nemogućnost kretanja,a možda mi to i treba jer tko zna što bi bilo sljedeće, pa malo mira neće škoditi koliko god mi je zabavno trenirati pilates! Baš sam pehista!

Post je objavljen 29.01.2013. u 12:18 sati.