Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boria

Marketing

Pilates lopta na dar, može!

U zadnje vrijeme kao da me malo sreća prati, ili čujem dobre vijesti ili se pak meni nešto lijepo dogodi. Prvo me neki dan dok sam išla iz pilates studia kući srela mamina prijateljica koja mi je ponudila dodatni vikend posao od par sati ali za jako lijepu svotu novaca što se zbilja ne odbija, nije da nisam zadovoljna svojim primanjima ali ekstra višak uvijek dobro dođe, a danas jako rijetko dođe tako da pristajemo na sve prilike pogotovo one lijepe i profitne, nakon toga dečko na kladionici osvoji lijepi iznos za mene i njega i iako uvijek imam nešto protiv toga odnosno protiv tog klađenja koji i stvarno nema smisao ali kad sam vidjela koja je svota u pitanju ipak sam malo popustila sa svojim vrijeđanjem jer znam koliko se trudi na poslu ali kad dobiješ plaću i ne misliš tako jer danas je svaki rad podcijenjen tako i njegov pa mi je bilo drago da će imati priliku se obući, kupiti neke stvari koje nije mislio jer možda nije mogao pa neka svatko uživa u svojoj sreći.



Bliži se vrijeme i blagdana i još je ljepši osjećaj kad nešto tako dobiješ ,možda kao malo čarobniji od ostalih. Iako je to zapravo bila njegova sreća ja ću dio pripisati sebi jer kao ja sam ta koja ima sreće što se više ne bi reklo.
Sutradan kad sam krenula na svoj nezaobilazan trening za dušu i tijelo pilates o kojem sam pomalo postala i ovisnika zahvaljujući rezultatima koje mi je ta vrsta vježbe donijela, znala sam da smo kao imali nagradnu igru za vjerne članove kluba i da sam i ja ispunila papirić sa svojim podacima ali do danas sam već potpuno zaboravila na to jer sam vidjela da stoje zapakirane stvari ispred ulaza i pomislila sam si odmah da su to pokloni.

Pilates lopta nadam se



Prije samog treninga imali smo malo izvlačenje iz jedne velike kutije da sve bude pošteno, papirići su bili savinuti i nije se moglo naslutiti ničije ime tako da od namještanja nagradi ništa. Stvarno nisam imala neka očekivanja, naravno da sam se nadala da ću dobiti neku sitnicu poput majice kluba ili pak prostirke za pod, ali kad su izvukli moje ime i povezali ga s pilates loptom mojoj sreći nije bilo kraja.

Ta lopta je ono što ja već sad i godinama spominjem kako ću imati od kuće i vježbati na njoj u svoja četiri zida kad ja to hoću ali naravno da sam bila prelijena da si to i kupim, i na taj način to je ostala želja , a sad se napokon i ostvarila, potpuno neočekivano i slatko i bilo mi je jako drago i svima njima jer su vidjeli i osjetili moje oduševljenje. Krenula sam kući s velikim poklonom i jedva čekala da je raspakiram i počnem skakutati po njoj i uživati u nizu sreće i naravno samo se i dalje nadati da će potrajati!

Post je objavljen 19.01.2013. u 12:13 sati.