Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Jogging

Sve mjere sdp-koalicije na gospodarskom sektoru su drastični koraci vraćanja na nedemoktratski model upravljanja svime (pa i gospodarstvom).

Smanjenjem primanja za redovni rad kao i dodatnih primanja (ispod razine tolerancije), povećanjem poreza i političkim zatupljivanjem nastoje ustoličiti podobne poduzetnike (nikako ulagače) jer jedino politički podobni mogu podnositi takve namete (kojih su ili će vjerojatno biti oslobođeni). Normalni ulagači ne ulažu tamo gdje ne mogu povratiti uloženo i ostvariti dobit proporcionalnu uloženom i preuzetom riziku. To sve vodi recesiji i stagnaciji (niska razina gospodarske aktivnosti, nemogućnost zadovoljavanja osnovnih potreba). Za održavanje takvog stanja (koje pogoduje nenarodnom režimu) nužno je medijsko zatupljivanje (koje imaju).

Nedostaje samo jedna stvar za funkcioniranje tog modela. Diktatura.
A iz dikataure smo ratom izišli, i ovo društvo niti hoće niti smije dozvoiti povratak diktature. Mada se sdp-peto ligaška ergela trudi izgledati zastrašujuće (raznim prijetnjama).

Vrijeme im je da shvate da su list na vjetru (i lepršaju krivim ulicama ...)

ps
Mada se model nameće zbog bitnog smanjenja rashoda, koji nisu u skladu s prihodima ... prvi je korak ka istinskoj diktaturi, u slučaju Hrvatske i građanskom ratu ...
Sdp nema kadra koji bi mogao ponuditi model gospodarskog razvitka koji bi zaustavio deficit i istovremeno diktaturu. A diktatura im je ionako u krvi...

Jogging, u glavu ...


Bombaj Štampa - Jogging Across Alipašino Polje




Post je objavljen 28.12.2012. u 00:02 sati.