Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Marija i Josip na ulici

Iritiraju me naši novinari koji svake godine za božić nađu kao ove godine u Novom listu nekog mladog perspektivnog beskućnika s nadom u formiranje obitelji i bolju budućnost, usput otkrijemo i bezdušnike koji su krivi za njihovu budućnost. Na meni zanimljivom portalu zeit.de novinare, nema majci, nije fake, šalju na ulicu u istraživanje, izvještaj je ovdje, ne da mi se zezat s ubacivanjem linka, tko zna njemački nek samo kopipejsta: http://www.zeit.de/2012/52/Maria-Josef-Neukoelln
Prošle godine su bili u statistički najbogatijem njemačkom kvartu, ove godine u najomraženijem berlinskom. Potvrdilo se ono što sam ja znao i početkom devedesetih doživio na berlinskim ulicama, nema velike razlike u suosjećajnosti kod najbogatijih i najsiromašnijih, kod vršitelja službe u molitvenim hramovima i onih zaduženih baš za beskućnike, pankeri u zauzetim zgradama su često opasni i barem stavljaju natpise da nitko nije dobrodošao u njihov zatvoreni svijet.
Dugo već nisam pročitao sedam čitavih stranica na ekranu, povremeno radeći pauzu s twitterskim odama Jelene Jovanović životu u Danskoj, životu na nekom drugom planetu.
Inače pas i ja smo sami na prigradskim ulicama, drugarica još boluje, nigdje ne piše koliko traje ta gripa ako je to to, sinoć su mi se priviđale sjene, sjetih se Teobalde i jednu sam uspio kako tako snimiti.
Odazvao sam se pozivu njemačkih pirata blogerima pa možete kod mene uživo potpuno transparentno u posebnom prozorčiću pratiti kako ide akcija prikupljanja 50 željenih donacija za piratske plakate, zabavno to mijenjanje brojeva.p.s.

Pokušajte pogoditi tko brine za suvremeni image mojih traperica.

Post je objavljen 26.12.2012. u 12:25 sati.