Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Marija i Josip na ulici

Iritiraju me naši novinari koji svake godine za božić nađu kao ove godine u Novom listu nekog mladog perspektivnog beskućnika s nadom u formiranje obitelji i bolju budućnost, usput otkrijemo i bezdušnike koji su krivi za njihovu budućnost. Na meni zanimljivom portalu zeit.de novinare, nema majci, nije fake, šalju na ulicu u istraživanje, izvještaj je ovdje, ne da mi se zezat s ubacivanjem linka, tko zna njemački nek samo kopipejsta: http://www.zeit.de/2012/52/Maria-Josef-Neukoelln
Prošle godine su bili u statistički najbogatijem njemačkom kvartu, ove godine u najomraženijem berlinskom. Potvrdilo se ono što sam ja znao i početkom devedesetih doživio na berlinskim ulicama, nema velike razlike u suosjećajnosti kod najbogatijih i najsiromašnijih, kod vršitelja službe u molitvenim hramovima i onih zaduženih baš za beskućnike, pankeri u zauzetim zgradama su često opasni i barem stavljaju natpise da nitko nije dobrodošao u njihov zatvoreni svijet.
Dugo već nisam pročitao sedam čitavih stranica na ekranu, povremeno radeći pauzu s twitterskim odama Jelene Jovanović životu u Danskoj, životu na nekom drugom planetu.
Inače pas i ja smo sami na prigradskim ulicama, drugarica još boluje, nigdje ne piše koliko traje ta gripa ako je to to, sinoć su mi se priviđale sjene, sjetih se Teobalde i jednu sam uspio kako tako snimiti.
Odazvao sam se pozivu njemačkih pirata blogerima pa možete kod mene uživo potpuno transparentno u posebnom prozorčiću pratiti kako ide akcija prikupljanja 50 željenih donacija za piratske plakate, zabavno to mijenjanje brojeva.



p.s.

Pokušajte pogoditi tko brine za suvremeni image mojih traperica.

Post je objavljen 26.12.2012. u 12:25 sati.