Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

EKIPA... SRETAN VAM BOŽIĆ!!! :)

Želim vam svima sretan Božić... da vam Bog da zdravlja jer za sve ostalo ćete se pobrinut sami, po običaju. Da svi skupa i dalje budete dobri ljudi kakvima i jeste. Da zlo saterete u korijenu. Da tu i tamo opsujete. Da se veselite. Da pomognete drugima u nevolji. Da čuvate sami sebe jer ka što meni moj ćaća jednom prilikom reče - "Sine, mrtav ne vrijediš ništa". Da se ne živcirate oko kredita jer sjetite se samo koliko ste sretni bili kad niste imali to što imate na kredit i da u konačnici, ako vam banka što i uzme, nek uzme, ko joj jebe mater... sreću vam ne može uzeti nitko. Da probudite u sebi ono dijete koje čuči u vama. Da radite ono što volite raditi a ne da vas neko sili na nešto. Da ne žalite za propuštenim prilikama nego iskoristite nadolazeće. Da volite. Da dajete drugima, jer ko ne daje ni ne dobiva. Aj... neću više drobit... ;)

Sad sam izašao na balkon od ove moje podstanarske gajbare... nemoš vjerovat koji je mir i tišina okolo... stvarno šteta da Božić nije svaki dan. :)

Ljudi... još jednom... SRETAN BOŽIĆ!

p.s. Uskoro nastavljam sa pisanjem. Bila mi gužva oko knjiga... jer ono... u 7 u jutro odem na bauštelu a vratim se oko 5 popodne, pa onda šalji ljudima knjige, piči na poštu, odgovaraj na mail-ove i poruke na fejzbuku... i stvarno nisam imao vremena za nikakvo pisanje. Knjiga je ostalo još malo pa tako je i gužva spala... i eto... uskoro nastavljamo za zajebancijom.
Puno vas sve pozdravljam!!!






Post je objavljen 25.12.2012. u 10:16 sati.