Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

Božić 2012.



Image and video hosting by TinyPic

Dragi molitelji, poštovani svećenici, redovnice i redovnici,
koji ste se svojim molitvama i žrtvama pridružili Molitvenom vijencu Kraljice obitelji!


Srdačno vas pozdravljam kao novoizabrana predsjednica naše Udruge! Zahvaljujem vam na molitvama i žrtvama i vašem doprinosu uspjehu i rastu Molitvenog vijenca Kraljice obitelji, Bogu na slavu a na korist naših obitelji! Računam s vašom potporom i radujem se našoj budućoj iskrenoj suradnji!

Želim vam sretan i blagoslovljen Božić i puno milosnih darova od Malog Isusa!
I nova 2013. godina nek nam svima bude uspješna i blagoslovljena!

U ovoj Godini vjere zajedno ćemo nastojati prvenstveno obnoviti i učvrstiti svoju vjeru u svemogućeg Boga i njegovu preveliku ljubav i dobrotu. Tek nakon toga moći ćemo svojim životom i primjerom vjerodostojno i radosno svjedočiti i prenositi vjeru današnjem svijetu. Svjedočimo, molimo i vjerujmo da molitvom i žrtvom možemo sve promijeniti na bolje: i sebe i svoje obitelji i dragu našu Domovinu i cijeli svijet! Divni primjer bezuvjetne i postojane vjere dala nam je Blažena Djevica Marija i zato Sveto Pismo kaže za nju: Blago tebi što si vjerovala... Ona neka nam bude trajni uzor i inspiracija! Od Betlehemske štalice do Kalvarije čvrsto je vjerovala da ju Bog vodi i da je trajno prisutan u životu njene obitelji.

Ulaskom u Molitveni vijenac dobrovoljno smo se stavili u službu Crkve i Kraljice obitelji da budemo njene produžene ruke koje će spašavati obitelj, djecu, mlade.... Obećali smo i moliti za snagu i posvećenje naših svećenika i samostana. Ostanimo vjerni svojim obećanjima! S djetinjim pouzdanjem predajmo Mariji sve što nam je najdraže i očekujmo najbolje! Komu ćemo se drugom obraćati za pomoć i zagovor ako ne njoj koju nam je Isus ostavio za Majku?! Neka Ona, koja je bila“milosti puna“, bdije nad nama, povija nas i čuva kao što je u hladnoj štalici čuvala svog MALOG ISUSA.

Krenimo zajedno graditi našu sadašnjost s Bogom i nećemo se morati bojati za budućnost naših obitelji i Domovine!


Marina Šturlić





Post je objavljen 24.12.2012. u 21:58 sati.