Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/filipifran

Marketing

" Živim..."

Sinoć se, kako je već i najavljeno, održala dugo očekivana utakmica između roditelja i dječaka , derbi svih derbija, koja je zaključila ovogodišnju natjecateljsku sezonu generacije 2002. Nogometne škole Bjelovar.
Da tradicija ne bi bila iznevjerena i ovoga puta su djeca pobijedila.
Prvo, očevi protiv sinova, rezultat - 4 : 7
Ako ste mislili da su tate pokazali zavidnu razinu nogometnog umijeća i snage, da su iskoristili prednost fizičke konstitucije, da su pokazali srčanost i inicijativu, prevarili ste se. Puno je to borbe a malo nogometa i znanja.
Da, čudim se i sama, može li mi netko objasniti, polako i konstuktivno, kako desetogodišnjaci mogu s lakoćom pobijediti random 40-ogodišnjake, muškarce u najboljim godinama je l…?!) belj

Zatim mame protiv sinova…..ah, posebna priča i puno zanimljivija utakmica.
Mame su već nakon prvih nekoliko minuta počele zapitkivati suca koliko se još igra i kada će već jednom svirati kraj. No sudac se nije dao ometati tako da su prilično zadihane mame, pod potpunim makeupom i nakitom, ipak uspjele odigrati cijelu utakmicu u kojoj su njihovi sinovi, zjenice njihova oka, odnijele ubjedljivu pobjedu 4 :0.
Čestite glede ovih utakmica posebno idu sucu. On je nebrojeno puta morao zažmiriti na jedno oko, a ponekad i na oba, iako ima dioptriju minus nekoliko. Unatoč tome utakmica je protekla bez ijednog incidenta, ali zato uz puno smijeha, naguravanja, povlačenja za ruke i povlačenja još svakojaka.

Kulinarski dio sportskih susreta je ove godine prošao u znaku nezaobilaznog roštilja.
Ispostavilo da je blogerica savršeno (još jednom) procijenila potrebnu količinu hrane i sve ostalo savršeno izorganizirala.fino

Susreti su završeni kasno navečer . Oni koji su ostali do kraja mogli su prisustvovati raskošnim glazbenim talentima , prezentaciji trbušnog plesa porijeklom iz Jelaha te frustracijama jednog domara.

Sve je prošlo u najboljem redu, tako da se, vjerujem, već unaprijed veselimo slijedećim sportskim susretima koji će se održati…čim prije.
Zahvaljujem se još jednom svim roditeljima koji su pomogli u organizaciji i provođenju ovih susreta, te se nadam da ćemo se naredne godine okupiti u još većem broju.

Evo foto prikaza u nastavku.

Moram prvo staviti ovu fotku, nastala je zahvaljujući jednom vanjskom suradniku, evo - tim mama u svoj svojoj ljepoti.
Evidentno je da su sve mame zagovornice parole " zdrav duh u zdravom tijelu" i česte posjetiteljice raznoraznih bjelovarskih teretana (zar ne????)



Slijede najuzbudljiviji prizori utakmica :









Pa nakon toga :





Ima još puno zabilježenih trenutaka, potražite na društvenim mrežama :))

Vaša blogerica mah


Post je objavljen 22.12.2012. u 23:41 sati.