Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

4. kolo riječke zimske lige u trčanju ...


66 (smrznutih) pari tenisica, jedva čekaju start ...


Po hladnom i sunčanom vremenu, skupilo se danas 66 trkača (od toga 19 pripadnica ljepšeg spola) na startu 4. kola riječke zimske lige u trčanju. Nekoliko stupnjeva hladnije i znatno vjetrovitije vrijeme na Kastvu, nego u Rijeci, neugodno je iznenadilo mnoge trkače (a najviše mene) ...

Prsti su mi se smrzli, tako da sam slikao samo prvih 20-tak u cilju, a bolje bi bilo da nisam ni njih, jer su fotke neupotrebljive zbog jakog kontrasta i sjena (duhova) nas dvojice sudaca u cilju.

Ukupnu pobjedu odnio je danas Damir Mesec, na čast i ponos svojim pulenima iz Adidas škole trčanja. Drugi je bio Blaž Barac iz KCBT Bribir 1288, a treći David Marot iz ekipe Guitar Caffe. Kod cura, pobjeda mlade debitantice Martine Kolovrat, ispred isto tako mlade Melanie Tepuš i skoro isto tako mlade Veronike Erlić. Inače ove godine u utrkama zimske lige sudjeluje, na moju veliku radost, znatno veći broj juniorki nego ikad prije, pojačanih sa kadetkinjama TK Rivala koje isto nastupaju u konkurenciji juniorki koje su i najmlađa kategorija. I ne samo da sudjeluju, nego će, po svoj prilici, juniorke voditi i glavnu riječ oko ukupne pobjede u ženskoj kategoriji.

U očekivanju kompletnih rezultata, mogu objaviti kraj prvog poluvremena ovosezonske zimske lige, i najaviti početak drugoga, 5. kolo, i 4. memorijalna utrka Ivan Stipaničić, na rasporedu je u subotu 12.01.2013., u Kostreni, sa početkom u 10:00 h. Do tada, želim vam sretne i ugodne blagdane, puno pretrčanih kilometara i sve najbolje u Novoj Godini!


Rezultati









Post je objavljen 22.12.2012. u 16:39 sati.