Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaboland

Marketing

72 sata poslije

U stanu vise nema mjesta za leci. Ostao je jos samo jedan stol i rasklopivi stolci za sjesti. Nazalost i jos hrpa kutija, kutijica, vrecica i stinica, koje u slijedeca dvvadeset i cetiri sata moram ukloniti.

Jutros bio na IND, dobio novu iskaznicu, tak da mogu mirno za blagdnane u domaju. U medjuvremenu ce odvjetnici pisati zalbu. U rano popodne je dosao Dick sa kombijem, pa smo uspjesno prebacili kauc, moj krevet i dva pomocna kreveta. Uf upravo sam se sjetio da moram i pokrpati rupe na zidovima (od cavlica za slike) i da mi je jos ostalo stvari u supi, ajajaj. Poslijepodne na poslu, a kasno navecer jos bio na haklecu u dvoranskom hokeju. Bas mi je dobro doslo malo se istracati. Igrali smo mix, cure, decki, stari i mladi (pri tome ja spadam u stare ;-), kako je lijep sport taj hokej.

Sve u svemu, danas nije bilo bas velikih pomaka, ali je glavno da su najkrupnije stvari prebacene. Sad jos od zahtjevnijih zadataka ostaju vesmasina (najteza na svijetu) i frizider - duplo laksi od vesmasine i jos sve one sitnice.

Joj i ne smijem zaboraviti, kao sto danas jesam. U nedjelju ocitati struju, plin i vodu i to u ponedjeljak prijaviti telefonski, prije puta... a ver.



Post je objavljen 22.12.2012. u 00:32 sati.