Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OBJAVLJEN JE REGISTAR BRANITELJA – DA SAKRIJU TEŠKO GOSPODARSKO STANJE U ZEMLJI



MESIĆ I JOSIPOVIĆ TRLJAJU SVOJE RUKE – NEKA SE BRANITELJI MEĐUSOBNO SVAĐAJU I IZDAJU…

U Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu počela je svečanost objave Registra hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.



JUDA IŠKARIJOTSKI – U INKARNACIJI, TJ. USKRSNUĆU – PREDRAGA MATIĆA “FREDA” (SDP)

Registar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata od danas (20.12.2012.) je dostupan javnosti na internetskoj adresi registar.branitelji.hr, a ministar branitelja Predrag Matić je na prigodnoj svečanosti u Muzeju suvremene umjetnosti istaknuo da je riječ o najčasnijem popisu u hrvatskoj povijesti te da su imena koja čine Registar u samom temelju Hrvatske.
Ja osobno jesam da se iz braniteljskih redova očiste “lažni branitelji” i “lažni invalidi rata” ali ne na ovaj način. Da su službe institucije države radile svoj posao sigurno do ovoga ne bi došlo…




Kad sam otvorio pregledavati i kad sam vidio koje su to sramote – bilo mi je dosta. Proveo sam sve ukupno oko 220 dana u ZNG-u potpisao i ugovor, na spisku me nema da sam bio jedan dan. Znam neke osobe iz Bjelovara koji su proveli “dva dana” a piše da su u HV-u bili oko 900 dana,.., ma živa sramota!
Nađem ja i Josipa Manolića bišeg partizana i majora OZN-e da je proveo u borbenom sektoru MUP-a 2157 dana. Isto nađem pet različitih imena sa prezimenom Mesić.



U nazočnosti predsjednika Republike Ive Josipovića i predsjednika Hrvatskog sabora Josipa Leke, načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH general pukovnika Drage Lovrića, prve potpredsjednice Vlade Vesne Pusić, ministara rada i mirovinskog sustava te obrazovanja, Miranda Mrsića i Željka Jovanovića, te predstavnika braniteljskih udruga, vlastite ratne puteve predstavili su ministri Matić, ministar obrane Ante Kotromanović i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.



Objavom registra, javnosti su u elektroničkom obliku postali dostupni ime i prezime branitelja, ime jednog roditelja, godina i mjesto rođenja, ukupan broj dana sudjelovanja u Domovinskom ratu, pripadnost borbenom ili neborbenom sektoru prikazana po broju dana i pripadnost MUP-u, odnosno MORH-u.
21.prosinac 2012.
HRVATSKI POKRET
Udruga ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ

Adresa: Đurđevačka cesta, broj 159
Bjelovar, grad
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90

http://crostojkovic1958.blog.hr

URED: Masarykova 8

brankostojkovc152@yahoo.com

Post je objavljen 21.12.2012. u 02:22 sati.