Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaboland

Marketing

48 sati poslije

Stan vise ne izgleda kao stan u kojem netko zivi. Cijeli dan sam po kuci pospremao. Prije podne je dosao Lukas, pa smo odvezli jednu turu u dva auta kod Franka u Deelen. Inace Lukas vozi Renault 4 - kombi, kojeg je sam sastavio. Doslovno.
Nakon toga sam nastavio sam slagati stvari u kutije. Stavio van glomazni otpad, kojeg ce sutra odvesti. Iako su u stanu jos veci komadi namjestaja, polovica stvar je vec otpremljena. Dobra je vijest da podove ipak ne trebam skidati. Jedino vidim da mi je problem roba, u privremenom smjestaju nema toliko mjesta, a moje sportske stvari zauzimaju ipak jedan cijeli oramar. A ver. Uglavnom zadovoljan sam kako ide. Dick mi je obecao pomoci s kombijem za prijevoz kreveta i najdrazeg mi crvenog kauca, kojeg sam prije dvije i pol godine nasao na cesti. Joooj pa da, skoro sam zaboravil. Danas sam po prvi put ja ostavio nesto na cesti. Jednu crnu fotelju, koju sam prije dvije godine dobio od RiF, a zapravo je nikada nisam koristio, jer mi je neprakticna. Popodne je jos bila na cesti, ali navecer vise ne. Fora. U jednom trenutku, dok smo iskrcavali stvari na imanju u Deelenu, skuzio sam da zapravo uzivam u selidbi. Da mi je zabavno rijesavati probleme, koji preda mnom se pojavljuju. Jesu li se to problemi smanjili ili je moje samopouzdanje naraslo? Trenutak kasnije mi je uletio ogramni Frankov pas u auto i isprljao sva sjedala svojim blatnjavim sapama. Bas je bilo smijesno.

Izmedju selidbi sam razgovarao s odvjetnicom. Jednom novom, mamom od jedne curice iz kluba. Ah ja s tim mamama... No kak kod ova se cini stvarno zainterisirano i zeli mi pomoci. Objasnio sam joj slucaj poslao dokumente, pa ce da vidimo. Sutra ujutro na sastanak u IND. Popodne selidba, pa navecer posao. A ver.

No najvazniji dogadjaj dana je da sam oko polo deset napustio stan. Jucer je bila zadnja noc da sam tamo spavao. Zanima me kako cu se sada opet snaci u drugoj kuci. Vec sam primjetio da mi je bilo neobicno ovdje vecerati. Kao u tudjoj kuci, ne osjecam se sasvim lagodno. Neka druga tempertura. Devetnaest stupnjeva i meni je vruce. Neki drugi obicaji. Televizija, casa vina... A ver, bas a ver.


Post je objavljen 20.12.2012. u 23:44 sati.