Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlatovez-osijek

Marketing

"Rubina" s novim vodstvom



RUBINA UDRUGA ZA OČUVANJE I PROMICANJE NARODNE BAŠTINE Osijek


S lijeva na desno : Venina - Marina - Katica



Održana je izborno-izvještajna skupština Udruge građana ''Rubina'',
na kojoj je izabrano novo vodstvo udruge.


Jednoglasno, za novu - staru predsjednicu Udruge Rubina izabrana je Katica Horvat. Dopredsjednica Udruge je Venina Markuš , dok je Marina Šarkezi tajnica. Blagajnica je Ljerka Kokorić.



Predsjednica Horvat je zadovoljavajuće vodila udrugu u proteklom mandatu ,gdje je do detalja iliti sitnica razradila plan i program rada. Pretežno mirno , a po potrebi i burno znala je odreagirati na konkretne probleme . Uspostavljena je na koncu konca dobra komunikacija unutar udruge te s vanjskim partnerima. Kad se zbroje plusevi i minusi i nije bilo neke potrebe da tu dođe do promjene. Glavna tajnica niti jedne institucije , pa tako i Rubine , ne mijenja se tako lako. Puno je tu tajni koje "stišću" našu Marinu. Prvenstveno je to osoba, koja sa zadovoljstvom u radu komunicira s drugim ljudima. Sistematična, uredna, strpljiva i točna - glavne su karakterne osobine naše tajnice. Danas je posao tajnice nešto posve drugo od uvriježene predodžbe da joj je jedina zadaća kuhanje kave i javljanje na telefon.



Svima je žao što je s mjesta dopredsjednice udruge odstupila, iz razloga osobne zauzetosti Milica Matić. Hvala joj na velikom trudu koji je uložila u rad Udruge, te aktivnoj promociji narodne baštine našeg podneblja. Biti će težak zadatak održati njezin tempo,no dugo sam u ovoj lijepoj priči oko rada Rubine, i tu ne bi trebalo biti nikakvih nedoumica. Udruga broji šezdesetak članova i u svome radu je vrlo aktivna. Pred nama je četverogodišnji mandat, koji ćemo iskoristiti za još veću popularizaciju narodne tradicije Slavonije i Baranje. Neke stvari ne možemo olako prepustiti strukturama i EU-birokraciji.

Veni mah


Post je objavljen 20.12.2012. u 11:43 sati.