Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toxycat

Marketing

Crna strana talismana

U Thai crnoj magiji, postoji vjerovanje da sačuvani fetusi donose bogatstvo.
Ispunjavaju se voskom, a za one bogatije, pokrivaju zlatom.
Takvi talismani se čuvaju u uredima i domovima.

Photo: Reuters- Bangkok, 21. 03. 2012.
“The bodies are of children between two and seven months old. Some were found covered in gold leaf”




Novinar Associated Pressa došao je do vrlo potresnih informacija prema kojima je u Južnoj Koreji otkriveno više tisuća tableta koje su ispunjene usitnjenim tijelima mrtvih beba iz Kine. 
U članku je tako objavljeno kako su tijela beba isjeckana na sitne komadiće i sušena u posebnim pećima kako bi se pretvorila u prah, koji se zatim stavljao u kapsule. 
Te tablete bi se zatim prodavale za ''poboljšanje izdržljivosti'' te za jačanje imuniteta.




"Lampa jedva da je teška pola kilograma, ali što je duže gledate sve vam je teže. Zaista ima nešto čudno u njoj. Mi smo svi čuli priče o tome kako su nacisti pravili lampe i druge predmete od ljudske kože" - M. Jackobson
Prvi put se sjenilo za lampu napravljeno od ljudske kože spominje u izvešću novinarke Ane Stringer iz travnja 1945. godine, odmah nakon pada Adolfa Hitlera i oslobađanja zatvorenika iz zloglasnog logora Buchenwalda.

U svom izvješću Stringer navodi da su zatvorenici bili primorani na jednom stolu izložiti predmete koje su izrađivali u zatvoru. Tu se, između ostalog, nalazila pepeljara načinjena od ljudske zdjelice, komadi istetovirane ljudske kože i sjenilo za lampu načinjeno od ljudske kože.

PHOTO:Stock


Dr. John Hunter (1728-1793), poznati anatom, otac britanske kirurgije i osoba po kojoj je imenovan Museum of the Royal College of Surgeons of England u Londonu, zahtijevao je da njegovi tekstovi iz područja dermatologije budu uvezivani ljudskom kožom.
Korice knjiga su izrađivane od kože pogubljenih zatvorenika, najčešće ubojica.
1821. godine John Horwood obješen je zbog počinjenog ubojstva u Bristolu, a njegov kostur je postao vrijedan eksponat u Bristol Royal Infirmary. Korice knjige u kojoj su opisani detalji njegovog zločina, suđenja, pogubljenja i seciranja izrađene su upravo od njegove kože.




Ne pokušavajte ovo kod kuće*

Post je objavljen 18.12.2012. u 21:40 sati.