Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/masogadur

Marketing

Domjenčić

Da ne bi ko mislija da sad izmišljan nova imena ... sve u duhu novoga vrimena. Samo pokušavan nać prikladni naziv za naše malo, krizno, okupljanje na kraj godine, da prigrizemo čako, da se nađemo, da proćakulamo, da malo ogovaramo one koji nisu tili ili nisu mogli doć, i da se sitimo oni ča i nima više među nan.

Photobucket

Photobucket

Malo ćemo sest, počet se pripremat za nadolazeće maškare, prve nakon lanjske pauze. Nikad ranije, koliko me pamćenje služi. Deveti od kurbe vejače, jedinoga ženskoga miseca. Jemali smo, Bogu fala, vrimena skupit materijala. Čak su neki zli jezici bacili pecetu da bi Mašogadur ove godine moga bit dvobroj!
Ne bojte se, sve se biluži, sve se piše i pamti. Koristimo sve blagodati moderne tehnologije, društveni mriža i činjenice da danas svaka mona jema pametnicu od mobitela, fejs profil i svi smo deboto intravenozno prištekani na internet. Ovo zadnje, naravno, govorin u svoje ime, a mislin da nisan jedini ;)
Zato dođite u sridu, 19. dvanaestoga (prosinac, za sjevernjake) u sedan uri. Uvečer, da smirin ranoranioce. A znate di tribate doć: u prostorije od Maškar, Mašograd (Kaštel Sućurac, za sjevernjake) stara škola, ili za nostalgičare, prostorije od pokojne sučuraške glazbe. Pozvane su sve bivše i sadašnje maškare, ka i one koje su još u ormaru pa i je straj izać vanka.

Photobucket

Photobucket
Mi smo odavno pobjedili anorexiu ...

Gladni nećete ostat, biće čako za meknit pod zub, ne bojte se ... a pogotovo nećete ostat žedni ....

Photobucket

Zato dođite, ponavljan, u prostorije KPU Kampanel, u Kaštel Sućurcu, 19. 12. 2012. godine u 19 sati na tradicionalni domjenak povodom ispraćaja Stare godine i prvi dogovor za krnjevalska događanja koja će kulminirat maškaranon povorkon 9. 2. 2013.
Zdravi i veseli bili!

Post je objavljen 18.12.2012. u 10:05 sati.