Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Liberalni fašizam

Tužan sam bio jutros, shvatio sam da je sustavna indoktrinacija potpuno uspjela, sve zlo je u tome eto što se država nešto petlja u gospodarstvo, privatizacija svega i niski porezi su lijek za oživljenje, za popizditi.
Promijenio sam se, ne ulazim u te diskusije. Uostalom neoliberalna banda je u pravu, nije postojalo gospodarstvo ravno onom za vrijeme Pinochetove diktature, Čile je bilo uzor uspješne liberalne ekonomije.
Kao što već jednom napisah, ajmo malo o bitnim stvarima. Kolači su super mada odstupaju od recepata tako da i želimo ne biste mogli dobiti recepte. Uslikam ih čisto zbog dokumentiranja, brzo nestaju. Još mi nisu dosadili pršut i ljute papričice koje nabavljam kod svojih ljudi, naletio sam na odličan mladi trapist na akciji pa danas ima i sira, jedino što mi se nije dalo ni jaje skuhati.
A ovo vjeronauk i zdravstveni odgoj, dva suvišna ideološka predmeta pokušavaju se neutralizirati, jebe mi se za ustaše i komunjare, da netko ne bi povezao naslov s aktualnom diskusijom, svaka sličnost je slučajna.



Post je objavljen 16.12.2012. u 17:07 sati.