Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/safiris

Marketing

"NETKO POSTOJI" - zbirka poezije / 2. digitalno izdanjeIzrada naslovnice: Košarić Željka - Safiris


Dragi prijatelji


Duže vrijeme u meni je tinjala želja sakupiti u jednu zbirku sve pjesme s temom anđela, pa je eto rođena još jedna zbirka u digitalnom obliku naslova „Netko postoji“. Imala je namjeru ugledati svjetlo dana već u ljetu, ali kao i obično, kroz neobičnu igru i pomoć anđela sve je odgođeno, a sam datum mi se ukazao tek nedavno, 21.12.2012.

Zašto je tomu tako? Na današnji dan mnoge oči biti će uperene u nebo, mnogim dušama strujati će strah, a sve vezano uz informaciju o potencijalnom smaku svijeta. Kako meni osobno od strane anđela nikada nije bila ponuđena informacija s vibracijom straha, već samo ljubav, podrška, radost i mir, želja mi je na današnji dan biti malom zrakom svjetlosti, a ta želja se eto realizirala kroz zbirku poezije „Netko postoji“.


Zahvaljujem svima koje susrećem na putu

Mnogi ljudi su na poseban način dotakli moju dušu

Najtoplije zahvaljujem prijateljici Maji Laboš na nesebičnom radu oko lekture i na iskrenim riječima podrške tijekom kreiranja i ove zbirke pjesama.
Časnoj sestri i mojoj dragoj kolegici Hikl Rezi - Aneti, čija me ljubav vodila u prvim danima moga poziva medicinske sestre, a njezina dobra dijela me nadahnjuju i dan danas, odavno je prešla u drugu dimenziju postojanja, ali me njezina nevidljiva prisutnost obasjavala u najtežim životnim trenucima.
Loreni Oblak, dragoj kolegici koja me dodirom ruke i mekom dušom uvela u svijet univerzalne energije - Reikija, i uz čije sam druženje spoznala svu ljepotu svjetlosnog zagrljaja.

I još mnogi, mnogi drugi.

Stihovi zahvale svima vama;

Ljepota duše tvoje
Osvijetlila je putove moje
Kojima sretno sada kročim ja
Iz vječnosti tvoja prijateljica.

Zbirka „Netko postoji“ je kao publikacija pohranjena u Hrvatskom arhivu weba Nacionalne i sveučilišne knjižnice Zagreb


haw.nsk.hr


Zbirku u PDF formatu možete pogledati i preuzeti na linku:

NETKO POSTOJI


Moje dosadašnje zbirke poezije:


ZVJEZDANI ŠAPAT DUŠE

SVJETLOSNI ZAGRLJAJI

Sretan i blagoslovljen Božić svim ljudima dobre volje!!!

Svjetlosni zagrljaj svima!

Željka Košarić - SafirisPost je objavljen 21.12.2012. u 07:30 sati.