Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

GROBLJA U PAKLAREVU I BILIM VODAMA




GROBLJE U PAKLAREVU
Na donjim fotkama koje su napravljene ljetos vidi se kako je groblje u Paklarevu bilo zraslo u korov,i tako da je bilo jedno je od najzapuštenijih na Ovčarevskoj župi.
Kapelica se urušava,večina grobova zarasla ,iz nekih drveće naraslo i do njih se nije moglo doći,a i novi dio groblja koji je napravljen zarastao je u travu. Ovaj smo prilog napisali jer nismo znali da je groblje uoči jesenske mise bilo očišćeno.
To je pošteno odradio Marko Epet-Kinez a kojemu je uredno plačeno za ono što je uradio.
A kada se pogledaju fotke od groblja u Bilim vodama nemože čovjek da se na zapita,gdje je tu problem,i zašto nije moguče da se nađe 1 čovjek da to održava kroz čitavu godinu i da za to bude plačen na isti nači kao što je riješen problem u Bilim vodama,tj da svi koji imaju svoje pokojne na ovome groblju a da nemogu održavati grobove zbog toga što rade i žive u inozemstvu da plačaju godišnju naknadu za održavanje.
Isto selo isti ljudi,i večina ima pokojne sahranjene na obadva groblja.
Ono u Paklarevu zaraslo da čovjek nemože doći do večine grobova(svaka čast pojedincima koji ćiste grobove svojih umrlih) bez straha da će ga ujesti zmija i td,dok u groblju u Bilim vodama može se doči bez problema do svakoga groba.
Za 10 km koliko se plača godišnje za održavanje groblja u Bilim vodama,a koje održava Blaž Marković-Blaškan,može se reći da nije prevelika cijena.
To isto bi se moglo napraviti i sa grobljem u Paklarevu samo treba malo dobre volje.
Iskreno se nadamo da ovakve fotke nećemo više vidjeti jer Paklarevo to ne zaslužuje,jer ipak je to selo dobrih radišnih i poštenih ljudi,koje je poznato nadaleko.

Pozdrav svima ma gdje god bili.










GROBLJE U BILIM VODAMA








Post je objavljen 15.12.2012. u 23:56 sati.