Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Deložacija na Korzu

I tak ti ja mislim da mi niš ne može popravit dan, mobitel mi radi non stop, pitaju me profesori zašto, a ja ne znam objasniti, ministar je naime donio odluku da nema zaključivanja ocjena na polugodištu, a sad odjednom razrednici moraju servirati napismeno roditeljima sve ocjene njihove djece i to poslat im ,da ne bi slučajno došli u školu, suludo i idiotski, ja ko sindikalac još vjerujem da je to neki nesporazum s birokratskim patuljcima kojih se nakotilo po ministarstvima.
I tak se prestanem javljati na mobitel, kad ono na Korzu predstava bogatih za raju, borba za elitni prostor, jedni ušli, a drugi ih uz pomoć suda, policije, provalnika i hitne pokušaju izbaciti. Ništa ne kužim, obavješteni mi kažu da ovi unutra ni ne štrajkaju glađu, vidim struju imaju, a unutra su već nekoliko tjedana, izvor informacija mi ne zna reći jel imaju vece. Zemlja luđaka, deložacija se odgađa jer je krivo napisana adresa gdje se treba odvijati, meni je novo da su mi simpa i novinarke i policajke, čak i ona zločesta što nas snima, novinarke ipak imaju više bora, teži im valjda posao.
Nadam se da za vrijeme predstave koja je trajala oko dva sata nekom iz drugog dijela grada nije zatrebala usluga hitne pomoći. Na drugoj strani Korza sve ide svojim ustaljenim potrošačkim tijekom.



Post je objavljen 14.12.2012. u 14:39 sati.