Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlatovez-osijek

Marketing

U Osijeku dvodnevni Božićni sajam

Foto Veni Foto : Veni

UDRUGA Rubina na Božićnom sajmu ima svoj štand na kojem se možete raspitati i dobiti pravu informaciju o Udruzi i po vlastitom nahođenju postati redoviti član Udruge.



Trg slobode: "Božić u Osijeku" 2012.

Dvodnevni Božićni sajam, u petak i subotu, održavat će se se od 9 do 20 sati.


Glas Slavonije d.d., pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, i ove godine, po četvrti put, u centru grada, na obnovljenom Trgu slobode, organizira gospodarsko-turističku, prodajno-izložbenu i zabavno-edukativnu manifestaciju "Božić u Osijeku" s ciljem predstavljanja proizvođača, podupiranja regionalnog razvoja te promocije grada i regije.

Manifestacija će trajati dva dana, a uz božićni sajam, ponudu ćemo dodatno obogatiti, glazbenim programom i gastro ponudom. Glas Slavonije u suradnji s partnerima počastiti će Osječane i njihove goste besplatnim kobasicama, kuhanim vinom i čajem.

Foto : Veni Foto : Veni

Uz promoviranje grada Osijeka kao najvećeg gospodarskog, kulturnog i turističkog središta Slavonije i Baranje ova manifestacija će pridonijeti stvaranju blagdanskog ugođaja u našem gradu kako bi Osječani i njihovi gosti osjetili čaroliju Božića u Osijeku gdje se mogu dobro zabaviti, ali i pronaći zanimljive božićne darove.


Veni mah


Post je objavljen 12.12.2012. u 18:55 sati.