Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TEŠKO SMO ZAOSTALA SREDINA



STVARNO “BJELOVARSKI LIST” VALJA TEŠKE PATVORENE BISERE

Ja takve novine uopće ne kupujem, jer u njima nemam što normalno pročitati. U gradu Bjelovaru postoje gotovo ista dva lista: ”Bjelovarski list” i “list Bjelovarac”. Svaki normalni čovjek bi se zapitao – čemu to? Očito je, da je to nečija politika prevare. Obadva lista su ništa korist. U njima nema nikakvih ozbiljnih tema. Za mene nije vijest – tko je igrao kolo ili svirao harmoniku… No, sadržaj u tim listovima je više nego primitivan.

U biti te dvije novine prikrivaju pravo stanje u Bjelovaru, i široj okolici… Godinama kriminalna i destruktivna elita uništava naš “Bilogorski” kraj. Osim meni nitko se nije ozbiljno suprostavio toj pljačkaškoj bagri. Prije nešto manje od tri mjeseca nazvao me je načelnik policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske Jakob Bukvić, (099-218-07-55) i rekao mi: “Gospodine Stojković doslovno su vas htjeli zbrisati.” To mi je između ostaloga kazao načelnik na svom odlasku – pošto mu je izašao četvero godišnji mandat.

Teško je gledati bijedu i siromaštvo, dok povlaštene grupe dobro žive. Opačina i smradovi vode državu putom sile. Njima je dobro i njih ne zanima kako drugi ljudi žive. Lažni sudski procesi su ovu “nominacijsku” državu koštali milijune i milijune kuna u ovih 23 godine tobožnje neovisnosti. A tome svemu su pridonijeli prvenstveno korumpirani policajci.

HRVATSKI POKRET “ŠTIT”

BRANKO STOJKOVIĆ

11.12.2012.

B J E L O V A R

095/814-82-90


Post je objavljen 11.12.2012. u 01:57 sati.