Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRIŠU I SKRIVAJU MOJE ISTINITE ČLANKE A HRVATSKOM NARODU LAŽI PODMEĆU.



IDEMO U EUROPSKU UNIJU – A NEMAJU ZA PLAĆE

U Hrvatskoj je situacija vrlo teška, dok političari neodgovorno dalje lažu poduzeća sve više nestaju – isto tako s njima i radna mjesta. Životni standard je pao na najnižu mjeru. Gledam ovu vlast pa to je živo ruglo. Predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović priča takve gluposti da to nema veze sa ekonomijom i politikom države…

Njegovih pola ministarstva nema u kasi ni jednu kunu. Svaki put ispadne afera “jedan ministar”, a na vlasti su tek godinu dana. Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina ni punih godinu dana od preuzimanja dužnosti nije prenio vlasništvo u svojoj tvrtki TJ-PROM na povjerenika, a sudeći prema njegovoj imovinskoj kartici, a i dalje se u javno dostupnim registrima u toj tvrtki vodi kao direktor. Prema informacijama vjerodostojnim informacijama: TJ-PROM je dužan nešto više od 150.000 kuna, a u blokadi je neprekidno već dvije godine.

Sjećam se tribine u Bjelovaru”kokuriku koalicije” (SDP, HNS, IDS i HSU) koja se je održala pred nešto više od godinu dana u sportskoj dvorani. Zoran Milanović je tada tvrdio na izborima da oni imaju “plan 21” izlaska iz krize. Da bi on sad nakon godinu dana provedenih na vlasti (04.12.2011., – 04.12.2012.) na “Novoj-tv” kazao da on nije ništa obećao. To ovaj ravnodušni narod “takvu pljuvažu prima” kao da se nije ništa desilo.

Između ostaloga moram kazati da na toj tribini u Bjelovaru je bilo jedva oko 500-600 ljudi. Poslije tribine šofer je s autom odvezao “pokislog” Milanovića iz Bjelovara. Moram također spomenuti i tribinu prije ove u Bjelovaru, koja se održala kod gradske fontane. Milanović je doživio teški poraz, jer na tribinu nije došlo ni 100 ljudi. Pitam se: Zašto to nitko ne vidi – od kakve “smiješne političke snage” je sastavljena vlast. Sramota smo od društva.

HRVATSKI POKRET ŠTIT

BRANKO STOJKOVIČ

Bjelovar, 09.12.2012.


Post je objavljen 09.12.2012. u 22:37 sati.