Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srednja-skola-barbike

Marketing

Članak 1: Budi i ti IN !!! (FRIZURE)

Drage djevoljke,
Od danas pa nadalje ću izdavati članke o makeoveru. U mojim člancima ćete moći pronaći sve što je IN, moći ćete čak vidjeti neke kombinacije koje će vas nadam se oduševiti. Ako vas nešto posebno zanima, a da niste našli u članku slobono napišite u komentaru.




Frizure za jesen/zimu 2012/2013. - Ekstremne frizure: Crno x plavo na 12 načina

Ako dvobojne stvari haraju svijetom mode, onda ih treba isprobati i u svijetu ljepote. U sezoni kratkih i smjelih frizura svih boja i oblika, s jakim utjecajem proteklih dekada, vrijedi pokazati hrabrost. A unošenje kontrasta crnog i plavog u vaš život svakako je jedan od hrabrijih poteza! Na prvu zvuči malo trashy, ali u galeriji fotografija uvjerit ćete se da uz pomoć vrhunskih stručnjaka crno-plava kombinacija može unijeti dašak pravog uzbuđenja i izgledati itekako stylish.

Frizure za zimu: Kratka kosa je IN, vraćaju se i pletenice!

Kratka kosa definitivno je in! Ako razmišljate o njoj - sada je pravo vrijeme za taj hrabri potez.
Ukoliko ne volite kratku kosu i želite zadržati svoju dužinu, osvježite je! Ravna i duga kosa nikad ne izlaze iz mode, a ovosezonski dodatak – slojevito ošišan površinski sloj, dat će joj pomalo drugačiji izgled bez velikih promjena.
Razbarušen i pomalo neuredan izgled najveći je hit ove sezone, a kovrče i valovita duga kosa i dalje su trendi – naravno, uz dozu opuštenog i neobaveznog stylinga.

Zabavite se bočno ispletenom kosom ili pak blago izvučenom i neformalnom pletenicom koja izgleda kao da ste upravo ustali iz kreveta. Kosa u repu također se nosi razbarušena i stoga se ne zamarajte nestašnim čupercima.

Zima je pogodna za nošenje smeđih nijansi, pa su boje tamnog meda i bogate karamele ovosezonski hit.
Tamna boja je idealna osnova kada želimo istaknuti raskoš boja za kosu. Pramen, dio kose ili sekcija kontrastnih boja privući će pozornost. Odaberite plave, crne ili ljubičaste nijanse i imajte na umu da je važno odabrati kontrastne boje koje se savršeno uklapaju s osnovnim tonom kose.

Frizure za Božić i Novu godinu: 12 maštovitih prijedloga

Duga ili kratka, ravna ili valovita, konjski rep ili podignuta kosa... Svejedno. Važno je naglasiti seksepil i eleganciju i blagdanski outfit začiniti svečanom frizurom koja će donijeti dašak toliko traženog glamura. 12 maštovitih prijedloga pogledajte u galeriji fotografija.


Frizure 'za svaki dan': 12 slatkih prijedloga

Malo ćemo predahnuti od glamuroznih, dramatičnih, svečanih, pretjeranih frizura. Između dva partyja treba živjeti, ići na faks i posao, popiti kavu s frendicama... A takve situacije traže jednostavne i praktične frizure, koje - kao što ćete vidjeti - ne moraju nužno biti i dosadne. Dovoljno je malo mašte i i brige te tek poneki neočekivan detalj, i u svakoj prilici izgledat ćete
zavodljivo i osvježavajuće. Inspirativne i slatke frizure za svaki dan s potpisom velikih svjetskih majstora čekaju vas u galeriji fotografija.


Najljepše proglašene frizure - koju bih ti frizuru odabrala? (napiši u kom.)


Napisala: Rihanna Davison 3.d





Post je objavljen 09.12.2012. u 17:27 sati.