Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srednja-skola-barbike

Marketing

MOJA PRIČA

waveEvo odlučila sam , iako to možda i nije najpametnija ideja ... Svakim tjedan ću objavljivati događaje koji su obilježili moj život .
Možda vam se i sama pomisao na čitanje moje intime gadi , ali ja vam sa olakšanjem kažem : tko voli nek izvoli :)

Mislim da sam vam sve rekla ... Pozdravljam vas do sljedećeg puta :**





Od samoga početka svog života sanjam princa na bijelom konju . Neki ga nazivaju dečko iz snova . A on je za mene uvijek bio i ostao pric . Od malena se borim sa raznim podgrdnim imenima . Mnogi su me zvali pepa pig, bure itd. To je ostavilo veliki ožiljak na mome srcu . Dan danas me boli ta istina , ta spoznaja da sam bila žrtva i meta zlostavljača . Pokušavam pobjeći od istine, ali ona se kao za inat vraća poput bumeranga i udara ravno tamo gdje najviše boli . Ponekad sjednem na klupu i zamislim se . Razmišljam o prošlosti ,kada se sjetim svega sa velikom željom i vjerom počinjem zamišljati svoj život Kako bih samo voljela da se priče i snovi ostvaruju ...

Ponekad sam znala odlutati predaleko , te bih moje maštarije postajale tako stvarne ... Nekoliko puta bih pozdravljala osobe koje niti neznam , sama sebe sam uvjeravala da su oni moji najbolji prijatelji . Ljudi bih me gledali istim onim pogledom .
------- nastavljam sljedeći put ako bude barem 3 komentara ( pozitivna ) ...





Post je objavljen 08.12.2012. u 22:30 sati.