Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Škola za primjer

Već sam dva puta pisao o školi na Donjoj Vežici. Prvi puta s ponsom sam pisao prije godinu i po kako se pred školom uređuje japanski park. Proljetos sam opet pisao i pokazao na šta to gradilište liči, a ni do danas nije ništa učinjeno. Još je uvijek samo opsanost za djecu. Valjda se čeka da neko nastrada.

Danas bih ipak o još ružnijem. Povremeno znam pored kontejnera vidjeti gomile kutija, pakovanja za pizze. Ružno za vidjeti. No još je ružnije to što se tek par koraka dalje nalazi kontejner za stari papir! Zar je stvarno teško napraviti tih par koraka i odložiti ambalažu tamo gdje joj je mjesto? Ili možda na taj način treba djeci pokazati da je ono što uče o zaštiti okoliša i potrebi ispravnog odlaganja otpada tek priča za malu djecu jerbo to moraju slušati prema kukurikulumu.

Ovako to lijepo izgleda.

Stari papir


A tek par koraka dalje je kontejner za stari papir. Od školskih vrata jednako je udaljen kao i onaj kut gdje je ambalaža odložena, još i bliže. Školski je izlaz s desne strane, odmah preko ceste (ne kod one zebre koja sa vidi).

Stari papir

Kažu da je stalo uređenje japanskog parka jerbo nema love. No vlastitim primjerom pokazuju kako nije potrebno štedjeti. Pa ako se već oni tako ponašaju, ima li potrebe da im netko badava ukrasi okoliš?
Na drvenom pakovanju vidljivo piše da je namjenjeno OŠ Vežica!



Post je objavljen 07.12.2012. u 11:18 sati.