Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

I Peter Gabriel nam stiže iduće godine!


PETER GABRIEL, ARENA, ZAGREB, 5.10.2013
U sklopu turneje "Back to Front" kojom obilježava 25. godina albuma "So", Peter Gabriel nastupit će 5. listopada 2013. u Areni Zagreb.
Objavljen 1986., album "So" postao je jedan od albuma koji je obilježio glazbenu eru, te je osvojio niz međunarodnih priznanja. Samo u SAD-u, album je prodan u 5 milijuna primjeraka, te je rezultirao velikim hitom "Sledgehammer" koji je i dan danas najizvođeniji video u povijesti emitiranja MTV-programa.Na albumu su još i pjesma "In Your Eyes" (koja je obilježila film Camerona Crowea "Say Anything"), duet s Kate Bush "Don’t Give Up" i druge suradnje s glazbenicima poput Lori Anderson, Stewarta Copelanda, Daniela Lanoisa, Jima Kerra...
"Back To Front" turneja startala je u SAD-u početkom godine, a Peter Gabriel ponovno je okupio staru postavu benda, te će uz njega na turneji nastupati basist Tony Levin, gitarist David Rhodes, klavijaturist David Sancious i bubnjar Manu Katche.
Tijekom karijere, Peter Gabriel osvojio je brojne glazbene nagrade, uključujući 3 Brit Awards, 6 Grammya i 13 MTV nagrada za najbolje video uratke. Na 57. godišnjoj BMI (Broadcast Music, Inc) ceremoniji u Londonu počašćen je priznanjem za utjecaj na generacije glazbenih umjetnika, a 2009. godine dodijeljena mu je Polar Music Prize, dok je 2010. kao član Genesisa ušao u Rock and Roll Hall of Fame.
Fan klub pretprodaja ulaznica počinje 6. prosinca, a završava 9. prosinca, dok redovna prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak, 10. prosinca na svim prodajnim mjestima sustava Eventim (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica).
Cijene ulaznica:
Vip lože - 750 kuna
Vip parter - 360 kuna
Parter 1 - 310 kuna
Parter 2 - 280 kuna
Tribina dolje - 310 kuna
Tribina gore - 250 kuna
U prodaji su i specijalni VIP paketi, više o njima potražite na petergabriel.com/livedates.



NELLY FURTADO, HALA TIVOLI, LJUBLJANA - 14.3.2013.
Kanadska pjevačica slavu je stekla prvijencem "Whoa, Nelly" (2000.) s kojega su najpamtljivije pjesme "I’m Like a Bird" i "Turn Off the Light". Nakon četiri studijska albuma, dvije nagrade Grammy, deset nagrada Juno i drugih priznanja, ove je godine objavila novi album "The Spirit Indestructible" koji promovira na istoimenoj turneji koja je prvi put dovodi u Sloveniju.Cijene ulaznica:
Parter: 38 EUR
Tribine I: 45 EUR
Tribine II: 40 EUR
Pretprodaja ulaznica bit će na svim prodajnim mjestima Eventima.



THE TIGER LILLIES, 11.12.2012. The Tiger Lillies (Kino SC, Zagreb)
Za sam kraj ovogodišnje ponude Žednog uha, 11. prosinca u Kinu SC nastupit će The Tiger Lillies sa svojim 'svijetom spunjenim blasfemijom, prostitucijom i raznim zvjerstvima'.
Idejni začetnik grupe Martyn Jaques svojevremeno ih je etiketirao kao 'brechtovski punk cabaret', a koji objedinjuje brojne raznolike glazbene izraze poput gypsy swinga, ruskog i grčkog folka, talijanske opere, francuske šansone, ranog bluesa, flamenca i berlinskog cabareta tridesetih. Koncert će početi u 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 120 kuna.
Ulaznice mogu se kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu.



KARLOVAČKO LIVE - TONY CETINSKI
Tony Cetinski sa svojom ekipom danas stiže u Split kako bi sve pomno pripremili za spektakularan početak desete Karlovačko Live turneje.
Prema Splitu, prvom gradu velike slavljeničke turneje, krenula je Karlovačko karavana :
• 60 ljudi radi na realizaciji svakog koncerta
• 7 koncerata održat će se na ovogodišnjoj Karlovačko Live turneji
• 37 tona opreme koristi se u produkciji
• 3 šlepera, 6 kombija i 15 drugih vozila prevozi opremu
• 2 600 kilometara prijeći će se tijekom Karlovačko Live turneje
• 10 vrhunskih glazbenika nastupa na Karlovačko Live pozornici
• 1 gost iznenađenja nastupa s Tonyjem u svakom od sedam gradova
Karlovačko Live turneja počinje u petak 7. prosinca 2012. u splitskoj dvorani Gripe u 20 sati.
Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski zasigurno će osigurati savršenu atmosferu za uživanje s prijateljima u društvu omiljenog Karlovačkog. Ulaznice za sve koncerte dostupne su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim i online na www.eventim.hr
RASPORED KONCERATA
Split 7. prosinca
Osijek 9. prosinca
Zagreb 14. prosinca
Rijeka 16. prosinca
Zadar 21. prosinca
Karlovac 23. prosinca
Varaždin 26. prosinca



GORAN BARE I MAJKE + SANE + ŽANAMARI & J'ANIMALS - Boćarski dom, Zagreb, 7.12.
U petak, 7. prosinca, Goran Bare i Majke nastupit će u Boćarskom domu u Zagrebu. Time završava turneja kojom promoviraju aktualni album "Teške boje", a kao predgrupa zasvirat će Žanamari & J'Animals i zagrebačka grupa Sane.Ulaznice za koncert potražite od 15. studenog u sustavu Eventima (u Zagrebu knjižara Rockmark u Berislavićevoj 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica) po cijeni od 90 kuna do 30. studenog; nakon toga cijena će im biti 120 kuna.
Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 100 kuna.



ESMA REDŽEPOVA - 17.12.2012.(Zagreb), 19.12.2012. (Pula)
Kraljica romske glazbe, Esma Redžepova, nastupit će 17. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu te dva dana kasnije, 19. prosinca, u Domu sportova Mate Parlov u Puli.
U svojoj bogatoj karijeri Esma Redžepova održala je nebrojene koncerte, nastupila na festivalima i pred više od 200 tisuća ljudi, snimila je više od 1.000 pjesama, te objavila više od 500 albuma za domaće i inozmne kuće.
Osim po svojoj bogatoj glazbenoj karijeri, Esma je poznata i kao humanitarka. Zajedno sa svojim pokojnim suprugom Stevom Teodosievskim, odgojila je, školovala i udomila 47-ero djece. Za svoj humanitarni rad, dvaput je bila kandidatkinja za Nobelovu nagradu za mir, a dobitnica je i brojnih drugih priznanja i nagrada.
Ulaznice za koncert u Lisinskom potražite na blagajni dvorane, Aquarius Music Shopovima te preko sistema Ulaznice.hr (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13), a ulaznice za pulski koncert na sljedećim prodajnim mjestima: Pula (Lira Intersound, Activa Travel, Centar CD shop); Vodnjan (trgovina Ibro Trade); Rovinj (CD Shop LINK); Poreč (Eurotours); Labin (Caffe bar Valentino); Rijeka (Dallas Music Shop).



PARTIBREJKERS - Tvornica kulture, Zagreb, 8.12.2012.
Povodom 30 godina postojanja, grupa Partibrejkers nastupit će 8. prosinca u Velikom pogonu Tvornice kulture. "Dolazimo u Zagreb proslaviti naš praznik. Nadam se da će s nama biti i stara i nova publika i da će se dobro proveseliti s nama. Kao i uvijek, dat ćemo sve od sebe. Nikad ne može ništa isto izgledati, nijedan dan ne sliči na onaj prethodni, nijedan naš koncert nije isti... Nadamo se da ćemo ovaj put biti još bolji nego na prijašnjim koncertima, a govori se da nikad nismo razočarali" kaže frontmen Zoran Kostić - Cane.
Bend je osnovan 1982., a s godinama su - svirajući spoj punka, garažnog roka i bluesa - postali jedan od najvažnijih bendova regije iza kojeg su albumi "Partibrejkers", "Partibrejkers II" i "Partibrejkers III" s pjesmama "Ulični hodač", "Ona živi na brdu", "Gubitnik", "Prsten", "Put", "Mesečeva kći", "Kreni prema meni", "Zemljotres", "Ono što pokušavam sad", "Hipnotisana gomila"....
Posljednji, live album "Krš i lom" objavili su 2010. godine. Ulaznice u pretprodaji po 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta, možete potražiti u Tvornici kulture i na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica).



SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS - HALA TIVOLI, LJUBLJANA - 8.2.2013
U petak, 08. veljače 2013. slaviti ćemo još jedan praznik kulture rocka! U ljubljansku Halu Tivoli stiže SLASH, velikan svjetske glazbene scene i prava rock ikona. U okviru velike svjetske turneje povodom drugog samostalnog albuma „Apocalyptic Love“ legendarni gitarist nastupiti će u Sloveniji sa Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) and The Conspirators. Sa dvoipolsatnim nastupom, nabitim rockerskom energijom, karizmom i glazbenom virtuoznošću te rockerskim klasicima iz svog bogatog repertuara, uključivši i najveće Guns N’ Roses hitove, Slash je jedna od najvećih rock koncertnih atrakcija sljedeće godine!
Ulaznice za ovaj vrhunski rock koncertni događaju prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.slashonline.com!



JESSIE WARE - Tvornica kulture, Zagreb - 20.3.02012
Britanska pjevačica Jessie Ware, koju mnogi uspoređuju s Annie Lennox ili Sade Adu, nastupit će 20. ožujka iduće godine u Tvornici kulture. Bit će joj to prvi i jedini koncert u regiji na kojem će izvesti album "Devotion" s kojeg su najupečatljiviji singlovi "Running", "Wildest Moments" i "Night Light".
Jessie Ware odrasla je u južnom Londonu. Oduvijek je voljela pjevati, a velika prekretnica dogodila se kad ju je nazvao dugogodišnji prijatelj Jack Penate te je zamolio da mu bude prateći vokal u emisiji Zanea Lowea na popularnom BBC 1. Uskoro je uslijedila turneja po Europi i Americi, te na preporuku odlazi do britanskog underground producenta, SBTRKT-a s kojim pravi par singlova. Privukla je pažnju izdavačke kuće PMR records s kojom je ubrzo potpisala i ugovor.
Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti od 7. studenog putem web stranice Jessieware.com po cijeni od 110 kuna ali u prodaji će biti samo 110 takvih ulaznica. Standardna prodaja kreće 9. studenog u glazbenoj knjižari Rockmark, Tvornici kulture i Tisak media centrima te na svim ostalim prodajnim mjestima u sustavu Eventima (na Muzika.hr - kupovina ulaznica) po cijeni od 160 kuna.



Post je objavljen 05.12.2012. u 10:50 sati.