Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

VREMENOM ĆE I ROMANI TINEJDŽERSKOG PERIODA DOĆI NA RED


Za svaki dobar posao treba vremena.
Od perioda kada je Dajana odvajala od užine kako bi kupovala sveske u koje bi pisala romane, znajući još tada kako će biti uspešna, prošlo je petnaest godina. Od tada je što napisala, što objavila 12 romana. Prvi roman MAROKANSKA PRINCEZA objavljuje u Decembru 2006 godine, pre 6 godina. Pre Marokanske princeze imala je broje romane i zbirke, navešćemo neke od njih:
1. Iznad zakona
2. Prljavo nasleđe
3. Žig istine

Gore pomenuta triologija je nastala kada joj je bilo 15 godina, broji 1500strana, mafijaška saga. Dajanin najdraži roman.
A tu su i:
4. Lordsov kamen
5. Tvoje su oči predivno zelene
6. Blistava mesečina
7. Na mojim grudima
8. Na tvojim usnama
9. Molitva za tebe i drugo.

Dajana je predstavila vizuelno kako sve to izgleda, i kako to ono kaže

Odvajala sam od uzine kako bih kupovala sveske, moj otac se ostro protivio tome da budem pisac. Svaku svesku na kvadratice sam delila s dve linije plavom i crvenom. Svaki deo je 1 strana u knjizi. Roman Dersalovi naslednici broji 9 svesaka.





Drago mi je sto ovako vizuelno mozete baciti pogled na Dersalove naslednike, triologija 1. IZNAD ZAKONA 2. PRLJAVO NASLEDJE 3 ZIG ISTINE

Ne mogu vam drugacije docarati koliko je sve to rada, vremena i truda. Neki ljudi ne zele ni da slusaju, posebno ne da vide sveske-romane. Veruju kako su romani samo na kompjuteru. Ja inace vise verujem papiru... U svakom slucaju postavicu tako ponesto kako biste videli sve sto sam radila pre Marokanske princeze.


Post je objavljen 06.12.2012. u 18:30 sati.