1 pakovanje filea oslića ili bakalara (ako možete financijski podnjeti)
2 krumpira
maslinovo ulje
peršin
bijeli luk
sol i papar
Stavite kuhati očišćeni krumpir u posoljenu vodu u koju ste stavili malo peršina, češanj bijelog luka i nekoliko zrna papra. Kad je skoro gotovo dodajte odmrznuti bakalar i kuhajte desetak minuta. Skuhani oslić ili bakalar i krumpir izvadite, spasitate, dodajte sitno sjeckani peršin, bijeli luk, sol i papar po želji, te uživajte u okusima bijele paštete
ja uz to pripremim bagete tako da kupim 2 francuza od kukuruza koji izrežem na 1 cm i pečem ih poslagane na rešetku u pećnici otprilike 3-4 minute
Ove jednostavne recepte želim podijeliti s vama jer su prije svega ukusni, a drugo jednostavni za pripremu i ako imate volje i želje pripremite ih sebi i svojima jer ja neću pripremati ni sebi ni nikome jer blagdani za mene nisu više dani radosti nego dani tuge
voli vas Andrea
Post je objavljen 06.12.2012. u 09:59 sati.