Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgd0ladymonique

Marketing

Ljudi, kolege...

Neki ljudi koje ne znam mi počinju biti sve zanimljiviji. Iz samog razloga što ih ne znam!
:) Shvaćate?
Tako, mislim na kolege na faksu. Kolege. Riječ je sa pozitivnom konotacijom, podsvjesno nam govori da iako se ne družimo izvan fakulteta, da se toleriramo. Da budemo kolegijalni. Zamislimo se malo nad time--nije li to riječ koja i najrazličitije ljude spaja?

sretan

I tako, da vam pričam o svojoj kolegici koja me danas posebno zaintrigirala. Nazovimo je Iva.
Išle smo skupa u srednju, nisam se družila s njom. Štoviše tada sam bila u fazi kada sam se lako dala zezati, kod nekih sam se osjećala kao žrtva (ah ta srednja) u svom razredu, no imala sam svoje best frendice u susjednim razredima pa mi je sve skupa srednja bila oke. Njeno društvo nisam znala, a isto su mi se činili malo grubima, pa nisam ni započela ništa.


No na faksu smo se počele družiti. Mogu vam reći da je baš dobra osoba. ... mogu lako razgovarati s njom, u istom smo društvu, zabavno mi je s njima.
Ali onako...opet... neznam. nešto fali...Jer, nije da ćemo si sad sve reći, a i, nije da smo si best frendice, što ni ne tražim...i onako, na kraju dana, ona ode svojim, a ja svojim frendicama...
I, ne vežu me neki veliki osjećaji za nju. Onako, smirena osoba, barem sa mnom. Ali, zato mi je i zanimljiva...jer, je neznam :) još je zapravo nisam upoznala!

Možda će nam s vremenom biti zanimljivije ... hehe, neznam...


Post je objavljen 04.12.2012. u 21:54 sati.