Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alexxl

Marketing

Pajng Rajngl Lajngl

Prvo mra.....
Ma zaboravi.
Nemamo za kruha doma, pa nek deca jedu kolača,
ko što reče ona kokoš.
Nema više.
Termiti su goli kurac za ove moje.

Osta samo slika i tužno sjećanje.
Nisam stigel ni pofotkati.
Iz kuhinje se samo čulo
WUUUUUUUUUUUUŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ



Danas sam kuhal kineske điđe.
Nisam znal, kak bi nazval ovo jelo, pa sam se setil kak Kinezi daju imena deci.
Hitil sam staru rajnglu na pod i čulo se pajnglrajngllangl.
Eto, tak bu se zvalo ovo moje remek djelo kineske kuhinje.

-Svinjsko meso od plećke, rezano na trakice
-staklenka rezanih bambusovih mladica
-Mu Err, gljive, judino uho, rastu i kod nas na Bazgi
-maslinovo ulje, malo soli, soya sos, umak od kamenica i malo sviježeg đumbira

Prilog
-kuhana riža, sa
-dva jaja i kurkuma, pa kajgana
-malo mrkvice
-graškić
-vegeta, sol, ulje
Na kajganu sam hitil rižu, mješal, na to mrkvicu i graškić i gotovo.



Tu sam zajebal sa kurkumom, a i termikom.
Okus je bil zerro killed., no, nisam dobil strukturu i boju.
Treba vježbat, jegiba.








mu erke, treba ih namočiti da se vrate u prvobitno stanje.
To je za nevjerovati. One su možda jedini dehidrirani proizvod, hrana, što se vrate 100 % u normalu.

Bambus i đinđer



njega sam 1/3 zreckal
Na đinđer sam se prije duril i fujal, a sad si znam odrezati komadića i meljaviti ga u ustima.
I u čaj si ga znam deti, kad idem namakati noge.
Ta niste valjda pomislili da pijem čaj.
Ja kad sam bolestan, ondak samo rakiju i kuhano vino.
Jooooj jedva čekam da se opet razbolim.
Ležim, ločem, zajebavam Zmaja, izvoljevam i namišljam.
Koji sam ja pacijent, cccccc.













Post je objavljen 03.12.2012. u 20:04 sati.