Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

PENNY ZA MOJE MISLI

Nedostaje mi moja Penny! Otkako je otišla na privremeni ( nadam se ) rad u Njemačku osjećam da mi jako nedostaje! Istina, dok je živjela u Sisku ( ja sam u Zagrebu ) nismo se često viđali, ali uvijek sam znao da je ona "tu" i da se mogu bilo koji dan u godini zaletjeti do nje i iznenaditi je svojom posjetom.

PENNY je moja najbolja prijateljica. Poznajem je njen cijeli život budući da smo živjeli u istoj ulici, kuća nasuprot kuće. I baš kao što je Katie Holmes u Dawson Creeku dolazila kod Dawsona u sobu, ulazeći kroz prozor, tako je i Penny dolazila k meni. Doduše, ona nije morala koristiti prozor budući da je imala ključ moje sobe u potkrovlju, tako da je bilo kada imala pristup mojoj intimi, što je ona na moje zadovoljstvo često i koristila.

Da odmah otklonim svaku seksualnu aluziju ili pomisao - ne, među nama nije bilo seksa niti nikakvih seksualnih primisli ( možda par erotskih snova i fantazija - ali ništa van normalnog ), ne stoga što ona nije bila poželjna već stoga što smo mi bili i ostali prijatelji - oni pravi!

Nedostaju mi naše nepodopštine koje su uglavnom bile zaštitni znak našeg druženja. Njeno inzistiranje da u 04:00 ujutro trčimo kroz centar Siska dok sav "normalan" svijet čvrsto spava, naše pretvaranje da smo mladi engleski par koji svoja oduševljenja izražava iznimno glasno i na engleskom na čuđenje prolaznika, ljetni specijalitet koji ju je koštao operacije slijepog crijeva ( hej, nisam nikad tvrdio da je sigurno družiti se sa mnom ), pet sati divljeg tenisa po najvećoj sunčevoj žegi, nezaboravne proslave uspjeha nogometne reprezentacije... Gdje su još tisuće i tisuće SATI potrošenih na igre, razgovore i sanjarenja o budućnosti.

Nadam se da će se brzo vratiti. Ja sam odlazio tri puta i tri puta sam se vratio. Tamo mi se nudilo sve - ovdje me čekala ona i najbolji prijatelj Bean Od Siska. Nisu me čekali dugo.
S obzirom na to da je ona bila uz mene kad sam stvarao snove o svojoj budućnosti, mislim da bi bio red da bude uz mene i sad kad se ti snovi ostvaruju. Treba joj dokaz da se u Hrvatskoj može - sanjati, vjerovati i USPJETI! Možda onda više neće odlaziti.
Prije je ona čekala mene, sad ja čekam nju. Čekam i nadam se da će se vratiti...

PROLAZIO SAM KROZ ŽIVOT KUCAJUĆI NA MNOGA VRATA
NA NEKIM BI MI PLJUNULI U LICE NA NEKIM BI ME GRLILI KAO BRATA

PUTOVAO SAM SVIJETOM TRAŽEĆ SMISAO
ODGOVORE NA PITANJA KOJA NISAM SHVATIO
KUCAO IZ DANA U DAN NA MNOGA VRATA
AL' BI SE NA KRAJU TEBI VRATIO

LIJEPO JE BILO PUTOVAT' ISKUSIT' SLOBODU
DOK PRED SOBOM GLEDAŠ U PROSTRANSTVA DALEKA
LIJEPO JE PUTOVAT' I BITI SRETAN
ZNAJUĆ' DA TE NETKO NESTRPLJIVO ČEKA

ZATO PUTUJ ŽIVI BUDI SRETNA
UZMI OD SVIJETA ŠTO TI ŽELI DATI
VOLI LJUDE I VOLI ŽIVOT
AL' SE NA KRAJU MENI VRATI...

Post je objavljen 02.12.2012. u 08:59 sati.